Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Sabine Schmitz je dobitnica priznanja Woman of Worth
WWCOTY
Sabine Schmitz je dobitnica priznanja Woman of Worth
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
04.06.2021 00:03

Žirija WWCOTY je izbrala najzaslužnejšo žensko v avtomobilizmu.

Urša Prosenjak

Dobitnica letošnje nagrade Woman of Worth je Sabine Schmitz. Žirija Svetovnega avta leta po izboru žensk je laskavi naziv z veliko večino podelila nedavno preminuli nemški dirkačici.

Sabine Schnitz si je po mnenju strokovne žirije Svetovnega avta leta po izboru žensk izmed vseh kandidatk najbolj zaslužila priznanje za zaslužno žensko v avtomobilizmu.

"Članice žirije so nedvoumno izrazile svoje mnenje, da je Sabine več kot vredna tega naslova,” je povedala Marta Garcia, izvršna predsednica WWCOTY. “Ta nagrada je Edina na svetu, ki jo žirija, sestavljena iz samih žensk, podeli predstavnici stroke in s tem prizna njen doprinos k avtomobilizmu ali motošportu.”

Drugo mesto je zasedla Loujain Al Hathloul, aktivistka za pravice žensk v Savdski Arabiji, ki je bila leta 2014 aretirana zaradi vožnje avtomobila, kar ženskam v njeni domovini ni dovoljeno.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto