Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Zaviram tudi za živali!
Varnostna razdalja
Zaviram tudi za živali!
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
25.07.2021 08:04

Takšno opozorilno nalepko bi potreboval voznik Nissana Altime, ki je – skupaj z za njim vozečim tovornjakom – dokazal pomembnost varnostne razdalje.

Urša Prosenjak

V Kentuckyju je kamera v nekem tovornjaku naključno ujela dogajanje na večpasovnici. Voznik srebrnega Nissana Altime je vozil po levem pasu, ko je opazil psa, ki je tekel z druge strani ceste proti njemu. Da ga ne bi zbil, je močno zavrl, tega pa ni pričakoval voznik tovornjaka, ki je vozil za Nissanom. Tovornjak se ni mogel izogniti trčenju in je zadel v zadnji del Nissana.

V trčenju je Nissanu zmečkalo zadnji del, obenem pa ga je odneslo s ceste v travnato brežino na desni. Na posnetku lahko tudi vidimo lastnico psa, ki teče ob cesti mimo vozila, ki je iztirilo.

Viri molčijo tako o dogodkih, ki so privedli do tekanja psa po cesti, kot tudi o razpletu. V vsakem primeru pa je dogodek jasen opomnik, da je potrebno v prometu upoštevati ustrezno varnostno razdaljo, saj ne moremo vedeti, kdaj bo voznik pred nami nepričakovano zavrl iz kakršnegakoli vzroka.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto