Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Zaradi strahu še vedno brez dovoljenja po 30 letih
Življenjske zgodbe
Zaradi strahu še vedno brez dovoljenja po 30 letih
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
29.08.2021 22:06

Britanka Isabelle Stedman se že vrsto let trudi pridobiti vozniško dovoljenje, a ji nenavadna motnja to preprečuje.

Urša Prosenjak

47-letna Isabelle Stedman trpi za anksioznostjo, zaradi katere jo v trenutku, ko sede za volan, zajame nerazložljiv strah. Vozniški izpit poskuša opraviti že 30 let in porabila je že na desettisoče funtov za  ure vožnje, toda vsakič jo za volanom strah popolnoma ohromi. Včasih od hudega strahu celo izgubi zavest in zgodilo se je že, da so morali inštruktorji posredovati in prijeti za krmilo ali pa zavreti, ko se je onesvestila med vožnjo.

Zaradi strahu še vedno brez dovoljenja po 30 letih

Nenavadna fobija matere dveh otrok se je pojavila brez kakršnegakoli vidnega razloga med njeno prvo vožnjo, najhujše pa je, kadar pripelje v krožišče. Nikoli ni bila udeležena v prometni nesreči, zato ostaja vzrok njenega strahu neznan.

Doslej je zamenjala že sedem različnih inštruktorjev in se udeležila intenzivnega tečaja vožnje, poskusila pa je celo s hipnozo. Za zdaj brez uspeha.

Vseeno je v sledenju svojemu cilju neomajna. Želi si namreč, da bi lahko svojo hčerko sama peljala na fakulteto, prav tako pa si želi tudi obiskati svoje sorodnike.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto