Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Otroški vohunski avto
James Bond
Otroški vohunski avto
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
28.09.2021 00:12

Pred dvema letoma je Aston Martin napovedal sodelovanje s producenti franšize James Bond, ki vključuje tudi izdelavo replik modela DB5 iz filma Goldfinger.

Urša Prosenjak

Avtomobil, ki vsebuje številne bondovske napravice, stane 3,5 milijona dolarjev, predvidenih pa je le 25 primerkov. Tisti, ki so zamudili priložnost nakupa svojega bondovskega avtomobila, ali pa nimajo dovolj globokih žepov zanj, si lahko omislijo pomanjšano električno različico.

Otroški vohunski avto

Aston Martin je v sodelovanju s podjetjema The Little Car Company in EON Productions zasnoval električno repliko DB5, ki bo imela prave vohunske pripomočke. Novi Aston Martin DB5 Junior No Time To Die Edition je poklon najnovejši bondiadi, ki prihaja v kinematografe te dni. Replika vključuje vse podrobnosti izvirnika, ki ga je Q izdelal za najslavnejšega tajnega agenta.

Otroški vohunski avto

Sopotnikova vrata imajo skrivno kontrolno ploščo za upravljanje s strelnim orožjem, aktiviranje vrtljivega mehanizma registrske tablice ali sproženje dimne zavese. Žal model nima katapultnega sedeža, niti mehanizma za ustvarjanje spolzke površine, toda to bi bilo morda že preveč.

Otroški vohunski avto

Poleg otroških dimenzij je med originalno in Junior izvedbo edina razlika odsotnost strehe na pomanjšani različici. DB5 Junior je zasnovan kot model spider, medtem ko je originalno Bondov avto kupe. Seveda pa tak dizajn omogoča, da si zabavo z vohunskim avtom privošči tudi odrasel voznik.

Otroški vohunski avto

Izdelali bodo 125 primerkov Aston Martin DB5 Junior No Time to Die Edition, vsak pa bo stal vrtoglavih 123.000 evrov.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto