Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Medvedek odlomil vrata z Lamborghinija
Ljubke težave
Medvedek odlomil vrata z Lamborghinija
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
27.11.2021 05:11

Ljubljenčki včasih nehote povzročijo nered ali celo kaj uničijo, a jim lastniki tega ne zamerijo. Tako je precej mirno sprejel podvig svojega ljubljenčka tudi lastnik Lamborghinija.

Urša Prosenjak

Iz Združenih arabskih emiratov prihaja prisrčen video z neobičajnim ljubljenčkom in neobičajnim avtomobilom. Prav tako je neobičajen tudi njun lastnik. To je namreč šejk Humaid Abdulla Albuqaish iz Dubaja, avto je Lamborghini Huracan Performante, ljubljenček pa je medvedji mladič.

Medvedek se je v želji, da bi dosegel jabolko, povzpel na vrata oranžnega Lamborghinija, ki pa tolikšne teže niso vzdržala in so se odlomila. Lastnik je pripetljaj prenesel povsem dobrohotno in se ob njem le nasmejal. Medvedek se je sicer odpadlih vrat prestrašil, a se je nato vseeno ojunačil, zlezel v kabino in se dokopal do svojega jabolka.

Medvedek odlomil vrata z Lamborghinija

Šejk je sicer znan kot zbiratelj avtomobilov in lastnik zelo eksotičnih ljubljenčkov. Njegovo ljubezen do avtomobilov in divjih živali spremlja več milijonov sledilcev na družabnih omrežjih. V njegovem zasebnem živalskem vrtu so tako tigri, levi, hijene in kače, v garaži pa obsežen vozni park, katerega majhen delček je bil polomljeni Huracan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Humaid Abdulla Albuqaish (@humaidalbuqaish)

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto