Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Ustvarjalne zamisli za mlade ljubitelje avtomobilov
Prosti čas
Ustvarjalne zamisli za mlade ljubitelje avtomobilov
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
03.01.2022 00:45

Nissan in Infiniti ponujata možnost ustvarjalnega preživljanja zimskih dni, aktivnost pa bo razveselila tudi najmlajše. Pripravili so navodila za izdelavo nekaterih svojih modelov iz papirja.

Urša Prosenjak

Nissan ponuja izbor sedmih svojih modelov: Ariya, Leaf, Kicks, GT-R, Roox, Note in Elgrand. Infinitijevi papirnati modeli pa so QX55, FX35, QX80 in Q50S.

Za izdelavo svojih lastnih papirnatih modelčkov potrebujete še lepilo, škarje, olfa nož in ravnilo. Za model GT-R, ki je nekoliko bolj zapleten, Nissan priporoča še svinčnik, pinceto, zobotrebce in rabljen kemični svinčnik. Papir naj bi čim debelejši, saj bo izdelava s tem enostavnejša, izdelek pa trpežnejši.

Objavili so tudi video, ki bo v pomoč pri delu, a kot je običajno pri takšnih stvareh, je izdelava le videti enostavna, v resnici pa je kar zahtevna, zato nas lahko papirnati avtomobilčki zaposlijo za kar nekaj časa.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto