Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Lego družini se pridružuje dirkalnik sedemkratnega šampiona
Kocke
Lego družini se pridružuje dirkalnik sedemkratnega šampiona
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
03.02.2022 00:38

Ob Lego kockah je odraslo že več generacij otrok in vsi starši poznamo navdušenje malčkov ob izidu novih kompletov, veselje ob sestavljanju pa se pogosto razširi tudi na odrasle.

Urša Prosenjak

Najmlajši navdušenci nad Formulo 1 se bodo razveselili novega kompleta, ki ga je Lego dodal v serijo Speed Champions, branili pa se ga ne bodo niti malo starejši zbiratelji in navijači.

Serija Lego Speed Champions bo dobila precej novih kompletov, med njimi pa bo tudi dirkalnik Lewisa Hamiltona in Valtterija Bottasa iz sezone 2021 v paru s prihajajočim Mercedes-AMG Project One.

Dirkalnik iz kock je opremljen z vsemi pomembnimi deli, ki sestavljajo sodoben dirkalnik Formule 1, vključno s sprednjim in zadnjim krilcem ter gumami Pirelli. Na njem pa bomo opazili tudi halo, enega novejših elementov dirkalnikov. Na dirkalniku je mogoče zamenjati številki 44 in 77, mali dirkač pa lahko tako izbere, ali se bo igral s Hamiltonovim ali Bottasovim dirkalnikom.

Model Mercedes-AMG Project One je precej podroben in ima enako barvo, kot jo je imel avtomobil, ko je bil prvič predstavljen leta 2017.

Komplet vsebuje skupno 564 delčkov, vključeni pa sta tudi dve minifigurici.

V seriji Lego Speed Champions so med drugim še kompleti Aston Martin Vantage GT3 in Aston Martin Valkyrie AMR Pro. Novosti v ponudbi vključujejo Lamborghini Countach, Lotus Evia in Ferrari 512 M.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto