Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Unikatna miniatura unikatnega avta
Bugatti
Unikatna miniatura unikatnega avta
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
29.03.2022 02:05

Na svetu je samo en Bugatti La Voiture Noire, ki je bil že dostavljen anonimnemu lastniku. Za nesojene kupce, ki so zamudili svojo priložnost, pa je tu tolažilna nagrada: pomanjšana različica kot 24-karatna zlata skulptura, ki je prav tako unikat.

Urša Prosenjak

Ročno izdelana zlata skulptura enkratnega La Voiture Noire je nastala v sodelovanju Bugattija in draguljarja Asprey in je že sama po sebi edinstvena, saj je natančna replika hiperšportnika. Postavljena na elegantno podlago z monogrami Bugattija in Aspreya, ponuja vse, kar bi si elitni navdušenec Bugattija lahko želel in še več. Ima namreč tudi NFT, ki je vizualno in preko QR kode povezan s skulpturo. Pri Bugattiju celo pravijo, da bo NFT del te zbirke z najvišjo vrednostjo.

Unikatna skulptura pa je le predhodnica serije 261 manjših srebrnih La Voiture Noires, prav tako z NFT, njihovi kupci pa bodo dobili tudi dostop do posebnega spletnega mesta, kjer si bodo lahko ogledali izdelavo skulpture.

Cena zlate in srebrnih skulptur je še skrivnost, sicer pa je vodilo Bugattijevega življenjskega sloga je, da nikoli ne sprašuj, koliko stane, ker če moraš vprašati, veš, da si tega ne moreš privoščiti.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto