Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Potovanje v slogu
Prtljaga
Potovanje v slogu
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
14.04.2022 00:04

Porsche in nemško podjetje za proizvodnjo kovčkov Rimowa sta svojim strankam ponudila nov izdelek – ročni kovček, ki ga je navdihnil legendarni model Porsche 911.

Urša Prosenjak

Kovček Rimowa Porsche Hand-Carry Case Pepita prihaja na trg 21. aprila v omejeni izdaji samo 911 izvodov.

Poleg tega, da ga je navdihnil 911, je 30-litrski kovček zasnovan tako, da se prilega temu modelu. Kovček se lahko spravi v sprednji prtljažnik modela 911 od generacije 996 do zadnje generacije 992. Pri zračno hlajenih modelih se kovček prilega na zadnji sedež.

Tudi sicer ima kovček številne elemente, ki jih navdihuje 911. Svetleči ročaji, ključavnice in držala za pasove so navdihnjeni s sijočimi ogledali in kljukami vrat iz originalnega 911. Tu je tudi pozlačen logotip Porscheja v polni velikosti, notranja tkanina pa je narejena po vzoru črno-belega blaga Pepita s sedeža Porsche 911 v prvem desetletju obstoja. Na koncu je tu še paladijeva zaponka, ki spominja na varnostne pasove Porsche 911.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto