Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Novo sladko življenje
Posebna izdaja: Fiat 500 Dolcevita
Novo sladko življenje
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
02.05.2022 00:21

Fiat je predstavil drugo posebno izdajo svojih preostalih modelov 500 z motorji z notranjim zgorevanjem, imenovano Dolcevita.

Urša Prosenjak

Različica 500 Dolcevita je bila lansirana že leta 2019, lani pa je sledil kabriolet 500X Dolcevita. Novi modeli za leto 2022 pa so posodobljeni z blago hibridnim pogonskim sklopom in nekoliko drugačnimi barvnimi kombinacijami za inovativen videz. Fiat se je odločil za izkušnjo odprte strehe, zato so posebne izdaje Dolcevita opremljene izključno z mehkimi strehami.

Novo sladko življenje

Zunanjost posebne izdaje Dolcevita je v odtenku Galeto White, ki je kombiniran z mehko pomično streho v barvi slonovine, dvobarvnimi 18-palčnimi platišči, kromiranimi in satenastimi poudarki ter logotipom Dolcevita na sprednjih odbijačih. V notranjosti potniške kabine so sedeži slonokoščene barve z belimi oznakami 500 in armaturna plošča v barvi karoserije. Standardna oprema vključuje sedempalčni infotainment sistem Uconnect, navigacijo, zadnjo kamero ter samodejne žaromete in brisalce.

Novo sladko življenje

Fiat ni razkril cen svojih novih modelov, vsekakor pa lahko pričakujemo, da bodo nekoliko višje od standardnih blagohibridnih različic, ki so trenutno na trgu.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto