Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Španski dirkač v objemu avstrijske novinarke
Motošport
Španski dirkač v objemu avstrijske novinarke
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
12.05.2022 03:25

Eden izmed najprivlačnejših trenutno aktivnih dirkačev Formule 1 je ponovno oddan.

Urša Prosenjak

Španski dirkač Formule 1 Fernando Alonso ima novo dekle. Njuno ljubezen je razkril javnosti na družabnih omrežjih, srečnica pa je avstrijska novinarka za področje Formule 1.

Alonso je bil med leti 2006 in 2011 poročen z Raquel del Rosario, pevko španske zasedbe El Sueño de Morfeo. Po ločitvi je zamenjal nekaj deklet, zdaj pa je bil že precej časa samski.

Kupidova puščica ga je zadela na delovnem mestu, kjer je srečal 39-letno Andreo Schlager, novinarko avstrijske televizije ServusTV. V zadnjih tednih so ju vse pogosteje videvali skupaj, v Miamiju pa sta svojo zvezo tudi javno priznala. Opaziti ju je bilo mogoče na uradnih fotografijah dogodka, oba pa sta skupne fotografije objavila tudi na družabnih omrežjih. Novinarka je tudi dodala, da se veseli poletja, ko bo lahko več časa preživela v družbi svojega izbranca.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto