Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Vožnja v Mercedesu že od prvega dne
Otroški vozički
Vožnja v Mercedesu že od prvega dne
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
25.05.2022 21:13

Znamke Mercedes-AMG ne najdemo le na cestah in dirkališčih, pač pa tudi v parkih in na sprehajalnih poteh. V sodelovanju s podjetjem Hartan namreč Mercedes-AMG izdeluje vrhunske otroške vozičke.

Urša Prosenjak

Najnovejši model je posebna omejena izdaja AMG GT, ki ga bodo izdelali v le 299 izvodih. Hartan je voziček razvil v tesnem sodelovanju z oblikovalskim oddelkom Mercedes-Benz. Podobno kot dejanski AMG GT je tudi istoimenski voziček opremljen s kompletom platišč AMG s križnimi kraki in oblazinjenjem Dinamica. Streha iz žakardne tkanine ima AMG vzorec na črni podlagi, ki se ujema z zložljivo torbo, ki je priložena.

Na obeh straneh aluminijastega okvirja najdemo značko AMG, prepoznavna pa je tudi v obliki odsevne niti na zložljivem žepu. Poleg tega je posebna izdaja opremljena z originalnim emblemom AMG – enakim, ki se uporablja v vozilih. Ročaji so obdani s črnim usnjem z rdečimi šivi.

Kot vsi Hartanovi modeli je tudi AMG GT opremljen z vrtljivimi kolesi, ki jih je mogoče zakleniti, vzmetenjem, ročno zavoro, zložljivim nadstreškom, nastavljivo sedežno enoto in žepi za shranjevanje osebnih predmetov, kot so pametni telefon, ključi, denarnica, steklenica vode itd.

Voziček prihaja v izbrane prodajalne z otroško opremo v juliju letos. Cena še ni znana, vendar bo glede na siceršnjo ponudbo verjetno dokaj visoka. Nekoliko manj ekskluziven model je v Nemčiji na voljo za 1.100 evrov, ta pa bo najbrž še dražji.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto