Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Skromni Nissan za Taylor Swift
Zvezdniki
Skromni Nissan za Taylor Swift
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
13.07.2022 14:33

Medtem ko se večina bolj ali manj slavnih bori na vse pretege za medijsko izpostavljenost in pozornost, pa nekateri uveljavljeni zvezdniki poskušajo živeti čim bolj neopazno in skromno. Ena takšnih zvezdnic je Taylor Swift, kar kaže tudi njena izbira osebnega vozila.

Urša Prosenjak

Taylor Swift je pri 32 letih ena najbolj prepoznavnih, priljubljenih in premožnih pop zvezd na svetu. Njena neto vrednost je trenutno ocenjena na 450 milijonov dolarjev, njena zvezdniško privlačnost pa lahko povzroči medijsko norijo in histerijo pri oboževalcih že z najmanjšo stvarjo, ki jo naredi.

Ob tem je razumljivo, da Taylor občasno želeli odmor. Njen novi družinski avto Nissan je kot nalašč za to. Po poročanju britanskega tabloida The Sun, Taylor vedno, ko je v Londonu, kjer ima eno od svojih rezidenc, za vsakodnevne vožnje uporablja svojega nedavno kupljenega Nissana.

Da bi se po Londonu premikala neopažena, se Taylor sama vozi v svojem Nissanu, za katerega je odštela manj kot 31.000 dolarjev. Izbira je morda presenetljiva za zvezdnico njenega ranga, o popolnoma razumljiva, če želi ostati neopažena v množici, saj gre za povsem nevpadljiv avto.

Vseeno pa to ni njeno edino prevozno sredstvo. Ima še zasebno letalo Dassault-Breguet Mystere Falcon 900 vredno 40 milijonov dolarjev, ki si ga je prilagodila po svojih željah. Do začetka leta 2020 je imela dve letali, a je prodala manjše, saj se je svet zaradi globalne zdravstvene krize zaprl in mednarodna potovanja niso bila več mogoča.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto