Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Okus po Porscheju
Dan sladoleda
Okus po Porscheju
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
17.07.2022 03:38

Porsche je v sodelovanju z ameriškim proizvajalcem sladodela Pretty Cool Ice Cream ob današnjem dnevu sladoleda ponudil nekaj posebnega za svoje oboževalce – pet nepozabnih okusov sladoleda, ki so jih navdihnili Porschejevi barvni odtenki.

Urša Prosenjak

Okusi sladoleda so Mint Green, Strawberry Red, Macadamia Metallic, Frozen Berry Metallic in Lime Gold Metallic. Vsi imajo obliv v značilni barvi, različne sestavine pa jim dajejo njihove posebne okuse.

»To je zabaven projekt in upamo, da bo razveselil kupce vsaj toliko, kot jih razveseljujejo individualizirane barve naših avtomobilov. Mislili smo, da ne more nič biti bolj kul od posebnih barv za vaš sanjski avto, toda ta sladoled je to premagal,« je povedala Ayesha Coker, podpredsednica marketinga pri Porsche Cars North America.

Posebne sladolede bo sladoledarna Pretty Cool Ice Cream ponujala danes, na dan sladoleda, na voljo pa bodo tudi na izbranih Porschejevih dogodkih kasneje v letošnjem letu.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto