Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Ženska kot vodja zločinske tolpe v GTA VI
Prelomnica
Ženska kot vodja zločinske tolpe v GTA VI
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
31.07.2022 14:32

Nova izdaja v franšizi GTA bo vsebovala kup novosti, še vedno pa bo dovolj domača ljubiteljem prejšnjih edicij. Po zadnjih podatkih naj bi bila prvič v zgodovini igre protagonistka ženska.

Urša Prosenjak

Po poročanju Bloomberga notranji viri pri Rockstar Games navajajo, da se bo Grand Theft Auto VI vrnila na že znano lokacijo, domišljijsko predelan Miami z okolico, ki je v GTA vesolju sicer znan kot Vice City.

Ena od obeh glavnih junakov, ki ju lahko igralec izbere kot »svoj« lik, bo ženska. Protagonistka bo v središču zgodne o bančnem ropu po navdihu Bonnie in Clyda, bo pa latinsko-ameriškega etničnega porekla. Lik močne ženske bo za podjetje, ki je bilo v preteklosti močno kritizirano zaradi objektificiranja žensk v preteklih izdajah igre.

Toda naslednje epizode najpriljubljenješe zločinske videoigre ne bomo še tako kmalu igrali. Analitiki napovedujejo, da bo igra zelo verjetno prišla na virtualne prodajne police šele enkrat med aprilo 2023 in marcem 2024, morda pa celo kasneje.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto