Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Ne sprašujemo, samo opravimo svoje delo
Madeži krvi
Ne sprašujemo, samo opravimo svoje delo
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
29.08.2022 00:56

V oglaševanju svojih storitev je prikaz pred in po opravljenem delu nekaj povsem običajnega. Toda ne na način, ki ga je uporabila neka ameriška avtopralnica.

Urša Prosenjak Tonys Touch Auto Detailing

Pralnica in čistilnica Tonys Touch Auto Detailing je uporabila nenavaden, vendar učinkovit pristop k prepričevanju strank o učinkovitosti njihovih storitev čiščenja notranjosti. Na družabnem omrežju so objavili slike avtomobila pred čiščenjem in po njem, kar samo po sebi ne bi bilo nič posebnega.

 A fantje pri Tonyju so očistili avto, ki v katerem so zadnji sedeži močno okrvavljeni. Sledove krvi vidimo tudi na hrbtni strani prednjih sedežev in na vratih. Ob slikah, ki neizbežno pritegnejo pozornost, so zapisali zaupanje vzbujajoče besede: »Ne sprašujemo, samo opravimo svoje delo.«

Objava je požela izjemno zanimanje z neverjetnimi 40.000 delitvami v samo nekaj dneh. Čeprav fotografije nakazujejo, da je bila notranjost avta prizorišče zločina, pa se mnogi strinjajo, da je šlo za posledice poroda v avtu. Avtorji fotografij so kasneje tudi pojasnili, da je namen objave prikaz vsestranskosti njihovega dela, hkrati pa je tudi odlično oglaševanje. Dodali so tudi, da v situaciji krvavih sedežev nihče ni bil ranjen.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto