Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Spretna na skakalnici in varna za volanom
Nika Križnar
Spretna na skakalnici in varna za volanom
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
13.09.2022 01:51

Smučarska skakalka Nika Križnar bo odslej premagovala kilometre z novim Fordom Kugo.

Urša Prosenjak

Pri Avto Kadivcu in Šenčurja so ji namreč zagotovili novo sponzorsko vozilo Ford Kuga ST-Line X 2.0 EcoBlue z močjo 140 kw in s pogonom na vsa štiri kolesa.

Ob predaji vozila je direktor podjetja Avto Kadivec, Janez Kadivec, poudaril, da je Nika Križnar skupaj s kolegicami pionirka na svojem področju in si toliko bolj zasluži vso podporo. »Zavedamo se, da je pot vrhunskega športnika težka, polna izzivov in odrekanj, sploh za panogo ženskih smučarskih skokov, ki si šele utira pot med prepoznaven in popularen šport. Zato smo se odločili podpreti izjemen športni talent Nike Križnar in ji olajšati vsakodnevne poti s sponzorskim vozilo Ford Kuga ST-line X.«

Mladi športnici je skupaj s svojo ekipo ter z ekipo Forda zaželel še veliko pozitivne naravnanosti in vrhunskih dosežkov, predvsem pa veliko srečnih in varnih kilometrov z novim Fordom Kugo.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto