Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Prvi direktorski položaj v zgodovini FIA zasedla ženska
Sprememba
Prvi direktorski položaj v zgodovini FIA zasedla ženska
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
15.09.2022 22:24

Natalie Robyn je postala prva izvršna direktorica FIA. Predsednik organizacije Mohamed Ben Sulajem se veseli sodelovanja.

Urša Prosenjak

Robynova je izkušena tako v avtomobilskem kot tudi v finančnem sektorju. V preteklosti je delala v vodstvu Volva, Nissana in DaimlerChryslerja. Tudi zato je FIA prvi direktorski položaj v zgodovini organizacije zaupala prav njej.

Zadolžena bo za uspešno delovanje in finančno uspešnost integrirane in usklajene uprave FIA.

»Njene bogate izkušnje in vodenje bodo ključnega pomena za izboljšanje naših financ, upravljanja in delovanja,« je dejal Ben Sulajem. »Ima dokazane izkušnje pri zagotavljanju diverzifikacije in rasti ter razvijanju vodstvenih sposobnosti, kar bo izjemno dragoceno sredstvo za FIA in naše člane, zato jo pozdravljam v ekipi.«

Tudi Robynova je navdušena. »Vesela sem, da sem bila imenovana za prvo izvršno direktorico FIA v tako pomembnem in vznemirljivem času za zvezo. Veselim se sodelovanja s člani, višjim vodstvom in predsednikom, da bom lahko predstavila svojo vizijo reforme in rasti s sodelovanjem vseh zaposlenih.«

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto