Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Prikupen v rožnatem
Porsche 911 Turbo S
Prikupen v rožnatem
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
18.09.2022 15:15

V Porschejevem programu Paint to Sample je na voljo kar nekaj drznih barv in ta je ena izmed najbolj izstopajočih.

Urša Prosenjak

Odtenek Ruby Star je precej redek in zaradi njega je Porsche 911 GT2 RS še bolj poseben in privlačen, čeprav nekoliko nepričakovan. Model 911 se namreč ponaša s svojo diskretnostjo in prefinjenostjo, ta barva pa je zasnovana za izstopanje iz množice. Posebnež je trenutno na Kitajskem, kjer s ceno slabega pol milijona evrov čaka novega lastnika.

Barva pa ni njegova edina posebnost. Čez pokrov motorja in streho tečejo tanke zlate dirkaške črte, na obeh straneh pa je napis s številko 20, ki nam pove, da je avto del posebne izdaje China 20th Anniversary Edition, ki je bila predstavljena aprila 2021, na voljo pa so bili še odtenki modre, vijoličaste, turkizne in oranžne barve. Zunanjost krasijo še značke Porsche in 911 Turbo S v zlati barvi, za piko na i pa poskrbijo kolesa v srebrni in črni barvi.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto