Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Emma Raducanu se ne bo odrekla svoji Dacii
Tenis
Emma Raducanu se ne bo odrekla svoji Dacii
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
24.09.2022 01:00

Teniška zvezdnica Emma Raducanu je ambasadorka znamke Porsche, obenem pa ostaja zvesta svoji Dacii.

Urša Prosenjak

Ema Raducanu je vse od zmage na US Open 2021 v središču pozornosti sveta športa. Je ena najuspešnejših mladih teniških igralk na svetu, zmaga v Flushing Meadowsu pa ji je prinesla celo vrsto donosnih marketinških pogodb, med drugim je postala ambasadorka znamke Porsche. Avtomobili te znamke so bile njene sanje že od malih nog, zato je to popolna kombinacija.

Sodelovanje med karizmatično teniško igralko in priljubljenim nemškim proizvajalcem luksuznih športnih avtomobilov se je začelo marca letos, le dva meseca kasneje pa je bila Emma opažena v najcenejšem modelu avtomobila v Veliki Britaniji - Dacii Sandero. Pojasnila je, da čeprav obožuje znamko Porsche, bo Dacia ostala v njeni garaži.

Še bolj zanimivo pa je, da ne gre za nov avto. Kupila ga je rabljenega za približno 5000 funtov, tik preden je izbruhnila pandemija. »Bilo je nenavadno, teste sem opravila tri dni pred uvedbo prvih izrednih ukrepov in nekako smo vedeli, da se bo to zgodilo, zato smo potrebovali avto čim prej,« pojasnjuje Emma. »Kupila sem rabljenega in poskrbela zanj. Nikoli se ga ne bom znebila.«

Emma Raducanu se ne bo odrekla svoji Dacii

To je presenetljiva izjava za nekoga z ocenjenim kapitalom okoli pet milijonov dolarjev, a očitno je bila Emma vzgojena v tem duhu in njene generacije pretirano dragi avtomobili ne zanimajo toliko. Emmin oče je Romun in kot mnogi Romuni je čustveno navezan na Dacio, ki je nekoč prevladovala na ulicah njegove države.

Poleg tega je Emma mlada in ima še dovolj časa, da si premisli. Morda bo osnovala zbirko okoli svojega rabljenega avta. Za zdaj se zdi, da bo vsaj en Porsche v prihodnosti v njeni garaži. Njen sanjski avto je namreč 918 Spyder.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto