Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Laura Unuk s Pumo nad nove izzive
Ford
Laura Unuk s Pumo nad nove izzive
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
13.10.2022 09:23

Laura Unuk, talentirana šahistka in mednarodna mojstrica, je postala nova ambasadorka blagovne znamke Ford. Pri nadaljnjih uspehih in izzivih jo bo spremljala hibridna Puma.

Urša Prosenjak

Laura je pri svojih 22 letih že sedem let najboljša slovenska šahistka. Šah ji je pri njenih sedmih letih predstavil dedek, svoje spretnosti pa je nato urila v šahovskem krožku v Novih Jaršah. Kmalu za tem je osvojila prvo mesto na regijskem tekmovanju Ljubljane in se uvrstila na državno prvenstvo do 10 let, kjer je leta 2009 osvojila 2 mesto. To je bila vstopnica za evropsko prvenstvo in takoj je osvojila 5. mesto med 70 igralkami. Uspehi so se vrstili drug za drugim in ljubezen do šaha je rasla z njimi. Leta 2013 je pri trinajstih postala državna prvakinja Slovenije med članicami in še istega leta kot najmlajša nastopila za Slovensko žensko reprezentanco. Leta 2015 je reprezentanco že vodila in jo vodi še danes. Septembra 2014 je v Južni Afriki osvojila svetovno prvenstvo med dekleti do 16 let in s tem postala najmlajša mednarodna mojstrica v Sloveniji. Leta 2017 je uspeh ponovila, tokrat v kategoriji deklet do 18 let. Kmalu za tem je pri 18-ih letih postala 4. in najmlajša slovenska velemojstrica v zgodovini Slovenije. Marca 2021 je vsem uspehom dodala še naskok na drugo najvišjo šahovsko kategorijo mednarodni mojster. Zdaj ji ostane še najvišja stopnička – osvojitev naziva velemojster.

Laura Unuk s Pumo nad nove izzive

Direktor prodaje in marketinga pri Summit motors Ljubljana, Tomaž Oblak je Lauri v uporabo predal novo vozilo Ford Pumo Titanium blagi hibrid in ob tem povedal: »Pri Fordu se zavedamo, da imamo na številnih športnih področjih izjemne talente. Tega smo prepoznali tudi pri Lauri Unuk in ji želimo z vozilom pomagati pri doseganju najvišjih stopničk. Njen talent, močna volja in usmerjenost v doseganje najvišjih mest je navdih tudi za vse nas. Verjamemo, da bomo z Lauro spisali odlično zgodbo in zasnovali dolgoročno sodelovanje ter tako pripomogli k bogatemu mozaiku uspehov izjemne šahistke. Ob tej priložnosti ji želimo varne poti do izjemnih športnih dosežkov.«

Laura Unuk s Pumo nad nove izzive

Laura Unuk pa z nasmehom dodaja: »S Pumico, kot jo že kličem, sem izjemno zadovoljna. Avto in letala so moj drugi dom in zato res cenim zanesljivo in kakovostno vozilo, kar Ford Puma je. Poleg tega pa je tudi zelo lepa in dizajnerska. Prav vsak pohvali avto tako odzunaj, kot znotraj. Sama sem najbolj navdušena nad izjemnimi zvočniki, ekranom in enostavno povezljivostjo. Ne smem pozabiti niti ogrevanih sedežev in volana (!), pa kako lahko je avto vozen, od tebe res ne zahteva veliko. Puma mi še sama pove kdaj želi v višjo prestavo! Pospeški so prav tako super, poraba goriva pa zelo nizka, saj je blagi hibrid, nad čimer sem navdušena. O avtu pravzaprav nimam za povedat niti ene negativne stvari. Res je mačka!«

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto