Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Ekskluzivna obutev za ljubitelje Bentleya
Sodelovanje
Ekskluzivna obutev za ljubitelje Bentleya
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
24.11.2022 01:47

Bentley je sklenil partnerstvo z Dominicom Ciambronejem, človekom, ki stoji za blagovno znamko za prilagajanje superg The Surgeon. Skupaj sta ustvarila omejeno serijo čevljev za Bentleyeve kupce.

Urša Prosenjak

Sodelovanje blagovnih znamk se je začelo v začetku tega leta, ko je Ciambrone obiskal Bentleyjev sedež v Crewu v Angliji, da bi videl, kako deluje Mullinerjev oddelek za prilagajanje in kako najbolje uskladiti proizvodnjo superg s strankami.

Skupaj sta ustvarila kolekcijo superg omejene serije, osredotočenih na modele Bentley, in en popolnoma edinstven par, ki bo predstavljen v Art Baslu v Miamiju naslednji mesec. Omejena izdaja superg ima Bentleyjevo specifično estetiko, kot so diamantni in ​​križni šivi, uporablja pa celo isto usnje kot proizvajalec avtomobilov. Vse temeljijo na Adidas Forum Low supergah.

Prvi model se osredotoča na zmogljivost in se zgleduje po Bentleyjevi seriji S in Speed​​​​. So v kombinaciji Titan Grey in Cricket Ball Dark Red in so oblikovani tako, da spominjajo na atletsko držo modela Continental GT Speed ​​​​Cabrio.

Druga superga se zgleduje po modelih Azure. Narejeni so iz usnja Portofino Blue z barvno ujemajočimi se detajli v notranjosti in se zgledujejo po modelu Azure Bentayga s podaljšano medosno razdaljo.

Na koncu je The Surgeon ustvaril še enkraten par, ki je bil narejen posebej za dopolnitev še nerazkritega avtomobila.

Te superge bodo naslednji mesec predstavili v Art Baslu v Miamiju skupaj z edinstvenim vozilom Bentley, ki ga je ustvaril Mulliner.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto