Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Rubinasto rdeča Puma
Posebna izdaja
Rubinasto rdeča Puma
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
09.12.2022 16:17

Ford je svoji Pumi namenil novo preobleko. Gre za vrhunski paket opreme Vivid Ruby Edition, ki se odlikuje z dvobarvno zuanjostjo in obilico dodatnih funkcij.

Urša Prosenjak

Njena glavna in najbolj izstopajoča odlika je barva zunanjost. Vivid Ruby je nadaljni razvoj nekdanjega odtenka Hot Magenta in je v mraku videti temno rdeče barve, sijoči rubinasti odtenki pa so izrazitejši na sončni svetlobi.

Zunanjost Vivid Ruby je kombinirana s kontrastnimi črnimi poudarki, kot alternativo pa Ford ponuja možnost bele strehe. Platišča so 18-palčna aluminijasta s črnimi ali belimi detajli, odvisno od barve strehe.

V notranjosti imajo sedeži bele in rubinaste šive na delnem oblazinjenju Premium Sensico, ki so edini barvni toni v črni kabini. Obstaja veliko standardnega kompleta, ki sega od 12,3-palčne digitalne instrumentne plošče in 8-palčnega zaslona na dotik do vrhunskega avdio sistema B&O, ogrevanega volana, električnih prtljažnih vrat in še več.

Na voljo sta dve različici litrskega bencinskega EcoBoost motorja s turbopolnilnikom in blagim hibridom, ki proizvede 92 kW ali 114 kW. Moč se na prednji kolesi prenaša prek šeststopenjskega ročnega ali sedemstopenjskega avtomatskega DCT menjalnika. Tako kot modeli ST Line je tudi Vivid Ruby Edition standardno opremljen s športnim vzmetenjem.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto