Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Pozor, pes za volanom!
Velika Britanija
Pozor, pes za volanom!
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
15.12.2022 00:53

Varnostna kamera je ujela neverjetno prometno nesrečo.

Urša Prosenjak

V Walesu je varnostna kamera na domu Shauna Wallerja 1. decembra okoli 9.30 posnela neverjetno nesrečo. V Shaunov avto, ki je bil parkiran pred hišo, je trčilo vozilo, v katerem je za volanom sedel pes.

»Delal sem doma in v nekem trenutku sem slišal, da se nekaj dogaja. Ko sem pogledal skozi okno, sem videl, da se je zgodila nesreča. Takoj sem stekla ven, šokirana soseda pa mi je zagotovila, da je nesrečo povzročil njen pes, ki je zlezel v avto in ga pomotoma premaknil v prestavo. Sprva mi je bila zgodba sumljiva, a ko sem pogledal posnetek nadzorne kamere, je bilo vse jasno. Za nesrečo je bil kriv pes,« je povedal Shaun, ki se zaradi nesreče ne jezi niti na sosedo, niti na psa.

»Vsi smo se pošteno nasmejali, jaz pa imam na srečo star avto, tako da nas ni preveč skrbelo, kakšna bo škoda,« je zaključil nasmejani Waller.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto