Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Darilo za Cristiana Ronalda
Nogomet
Darilo za Cristiana Ronalda
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
28.12.2022 01:49

Cristiano Ronaldo letos ni imel ravno najuspešnejšega leta, toda njegova življenjska sopotnica Georgina Rodriguez pa je poskrbela, da je vsaj njegov zaključek leta lepši. Za božič ga je ponovno presenetila z izjemnim darilom.

Urša Prosenjak

Ponovno zato, ker se je na podoben način izkazala že za njegov 37. rojstni dan. Takrat mu je podarila Cadillac Escalade ESV, zdaj pa ga je razveselila z novim Rolls-Royce Dawn.

Kabriolet ima dvobarvno zunanjost v belem in srebrnem odtenku, ki jo dopolnjuje belo oblazinjenje v notranjosti. Georgina je objavila tudi video posnetek trenutka, ko je presenetila svojega izbranca z njegovim novim jeklenim konjičkom. Družina se ni obotavljala, tako so skočili v avto in ga preizkusili.

Darilo za Cristiana Ronalda

Georgina je za Ronaldovo novo igračko odštela skoraj 360.000 dolarjev. Pred Rollsom in že omenjenim Cadillacom mu je februarja 2020 za 35. rojstni dan podarila tudi črn Mercedes-AMG G 63 Brabus. Ronaldo ima sicer eno najdražjih zbirk avtomobilov v nogometnem svetu. Njegov vozni park naj bi bil vreden okoli 20 milijonov dolarjev, v njem pa so vsakdanji avtomobili, kot na primer Lamborghini Urus, Lamborghini Aventador, Rolls-Royce Cullinan, Rolls-Royce Phantom, McLaren MP4-12C, Ferrari 599 GTO, Mercedes-Benz SLS AMG, Bentley Flying Spur in Aston Martin DBX, pa tudi zelo ekskluzivni, kot na primer več Bugattijev, med njimi Chiron, Veyron Sport Vitesse in Centodieci, za katerega naj bi odštel 9 milijonov dolarjev, pa tudi McLaren Senna, Ferrari Monza SP2, zdaj pa še Rolls-Royce Dawn.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto