Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Honda CR-V Hibrid 2.0 e:HEV Elegance Tech 4WD




Večja, drznejša in elektrificirana
Hondin paradni konj med SUV-ji, C-RV je dočakal šesto generacijo. To se morda sliši veliko in tudi je – C-RV je z nami že skoraj tri desetletja, okroglo obletnico bo praznoval prihodnje leto. Kar pomeni dvoje: da ga je Honda dodelala do potankosti in da uspešno nagovarja generacije kupcev.
Dacia Jogger Extreme 1.0 TCe




Nov obraz že znanega tekača
Daciin sedemsedežnik Jogger je avto, ki na ves glas kriči »praktičnost«. S prenovo logotipa je dobil tudi prikupnejši in pomlajen obraz.
Renault Clio E-Tech Hybrid 145 Esprit Alpine




Prenovljeni Clio v športni preobleki
Renault Clio je ljubljenec slovenskih voznikov že desetletja, malo tudi zato, ker je v določenih obdobjih nastajal v novomeškem Revozu. Zato ni presenetljivo, da je bila prenova aktualne pete generacije težko pričakovana, zlasti med dolgoletnimi ljubitelji tega modela.
Novosti
Slovenska premiera: Ssangyong Torres




Korejski retro robustnež s patagonsko dušo
Ssangyong je v Slovenijo pripeljal svoj novi model Torres, ki se v floti uvršča med večji model Rexton in manjši Korando, ponaša pa se s pristnim SUV dizajnom z retro pridihom in sodobno eleganco.
LifeStyle
Napačna odločitev




Preveč staršev vozi otroke v šolo
Veliko staršev svoje otroke vozi v šolo z avtomobilom, kar pa je po mnenju nekaterih strokovnjakov škodljivo.
Ona in avto
Rosie Wait




Ženska, ki je pomagala Lewisu Hamiltonu do naslovov prvaka
V dirkaškem športu je hitrost zelo pomembna. Hitrejše kot je vozilo, večje so možnosti za zmago. Toda ni pa to edini dejavnih. Izjemno pomembna je tudi strategija. In čeprav je Formula 1 še vedno precej v domeni moških, pa za strategijo nekaterih vodilnih ekip v športu skrbijo ženske.
Zgodovina
Elise Deroche




Nevarnosti življenja, strnjene v minute
Manj kot desetletje po prvem poletu bratov Wright je sedla za krmilo letala prva ženska. To je bila Elise Deroche, znana tudi pod psevdonimom Raymonde de la Roche, ki je svoje pilotsko dovoljenje dobila leta 1910, bila pa je tudi prva ženska, ki je letela sama.
Kolumna
Kitten v Budimpešti




Mesto, v katerega se lahko zaljubiš
Že ko sem obljubila, da bom strnila nekaj misli o Budimpešti skozi moje oči, mi je bilo bolj ali manj jasno, da bo nekaj podobnega, kot če bi želela na podlagi trailerja, ki bi me res navdušil, napisati oceno filma. Budimpešta je ogromno in lepo mesto, ki sem ga videla ravno toliko, da mi je vzbudilo novo zanimanje.
Nasveti
Skrb za vozilo




Kako z avta pravilno očistimo afriški pesek
V nekatere dele Slovenije je minule dni veter prinesel pesek iz Afrike, ki v kombinaciji z dežjem na avtomobilu ustvarja usedline drobnega prahu. Nemški avtomobilski klub ADAC svetuje, kako avto pravilno očistiti po takšnem peščenem viharju.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto