Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Ekipi se pridružuje urednica uglednega avtomobilističnega medija
WWCOTY
Ekipi se pridružuje urednica uglednega avtomobilističnega medija
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
17.01.2023 00:48

Žirija WWCOTY je v svoje vrste sprejela novo članico. Ekipi se je pridružila Američanka Elana Scherr, višja urednica Car and Driver. Žirijo zdaj sestavlja 62 avtomobilističnih novinark z vsega sveta.

Urša Prosenjak

Elana Scherr je svojo pot v avtomobilizmu začela na področju klasičnih avtomobilov. Delala je v trgovini z motorji in se ukvarjala s kompozitnimi deli ter se zanimala za motošport in zmogljive avtomobile. V medijih je začela delati kot urednica prispevkov za revijo Hot Rod. Kasneje je vodila revijo Roadkill Magazine kot glavna urednica, nekaj let je pisala samostojno, zdaj pa je višja urednica pri Car and Driver.

»Obožujem to delo, ker je vsak dan drugačen,« je dejal Elana Scherr. »Vedno se naučim česa novega, spoznam zanimive ljudi in seveda vozim čudovite avtomobile. Poleg testiranja in pregledovanja novih avtomobilov za Car and Driver me še vedno zanimajo klasični avtomobili, za naju z možem so hobi in trenutno imava v lasti 21 vozil.«

Glede pridružitve WWCOTY pravi: »Že dolgo delam v avtomobilski industriji in pogosto kot edina ženska v kolektivu ali ena izmed le nekaj novinark. Navdušen sem, da lahko pomagam spodbujati prisotnost žensk v avtomobilskem prostoru.«

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto