Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Susie Wolff bo vodila novo dirkaško serijo za ženske
F1 Academy
Susie Wolff bo vodila novo dirkaško serijo za ženske
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
02.03.2023 03:24

Susie Wolff je postala direktorica dirkaške serije za ženske F1 Academy, ki je namenjena pripravi voznic na vstop v serije F3, F2 in F1.

Urša Prosenjak

Nad njeno vključitvijo v novo dirkaško serijo so navdušeni tudi v Formuli 1. »Fantastična novica je, da bo Susie Wolff vodila F1 Academy. Susie je izjemna oseba, ki razume, kaj je potrebno za dosego najvišjih ravni motošporta, tako kot voznica in kot vodja ekipe,« je njeno imenovanje na mesto direktorice komentiral direktor Formule 1 Stefano Domenicali.

Izkušnje je pridobivala kot rezervna voznica v Formuli 1, kasneje pa kot vodja ekipe v Formuli E. Vsa leta ostaja blizu najvišjemu dirkaškemu razredu, saj je njen mož Toto Wolff vodja ekipe Mercedes v Formuli 1.

»Susie ima bogate izkušnje in znanje iz prve roke, kar bo zelo koristilo vsem nam in vsem voznicam, ki se skušajo prebiti skozi dirkaško piramido,« še dodaja Domenicali.

S svojim novim delovnim mestom je zadovoljna tudi sama. »F1 Academy predstavlja priložnost, da v našo celotno industrijo vnesemo spremembo in oblikujemo najboljšo možno strukturo, s katero bomo izsledili in krepili talent med ženskami,« je povedala. »Navdihnemo lahko ženske po vsem svetu, da bodo sledile svojim sanjam in spoznale, da lahko s talentom, strastjo in odločenostjo dosežejo karkoli.«

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto