Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Zakaj parkirni pomočnik škoduje čistilnicam?
Volkswagen
Zakaj parkirni pomočnik škoduje čistilnicam?
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
01.06.2023 00:37

Zabaven oglas ponuja odgovor na dozdevno nesmiselno vprašanje.

Urša Prosenjak

Sodobni avtomobili so vse večji, parkirni prostori pa ostajajo enakih dimenzij, kot so bili nekoč, kar vodi v številne nevšečnosti, od neudobja pri vkrcavanju in izkrcavanju do poškodb laka. Volkswagen je v svoji novi reklami za model Touareg izpostavil tudi umazana oblačila - obenem pa predstavil tudi rešitev težav, ki jih prinašajo tesni parkirni prostori. Seveda na zabaven in humoren način.

Oglas prikazuje lastnika novega Touarega, ki s pomočjo funkcije Park Assist Pro uporablja svoj pametni telefon za daljinsko upravljanje avta in izvleče vozilo s parkirnega mesta, kjer je bilo stisnjeno med Audi TTS in A4. Njegovo početje z razočaranjem spremljajo lastniki pralnice čez cesto, kamor so prihajale stranke, ki so si umazale oblačila, medtem ko so se poskušale prebiti v svoje tesno parkirane avtomobile.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto