Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Ujemite Levčka!
Izziv
Ujemite Levčka!
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
18.07.2023 09:04

Pozorni opazovalci bodo lahko v naši bližini ujeli in fotografirali zamaskiranega Levčka E-3008 in se potegovali za nagrado.

Urša Prosenjak

Proizvajalci avtomobilov svoje nove modele pred začetkom serijske proizvodnje pošljejo v njihovo naravno okolje, na ceste, da zberejo še zadnje pomembne podatke. To storijo s posebno maskirno prevleko, ki naj bi zastrla določene poteze, vseeno pa nenavadna podoba avtomobila pritegne veliko pozornosti.

Običajno so prototipi čimbolj skriti in se na vso moč izogibajo očem javnosti. Peugeot je pri novem E-3008 ubral drugačno taktiko. Električni križanec, ki se bo predstavil septembra, bo v svoje lansiranje vključil tudi širšo javnost.

V prvi fazi operacije, v mesecu maju, je Peugeot na svojih družbenih omrežjih sledilce pozval h glasovanju o povsem novih maskirnih preoblekah za prototip novega modela E-3008. Junija je bilo oddanih na tisoče glasov in izbrane so bile tri maskirne teme: Street Art, Optic Art in Proto’type, ki jih je Peugeot nato nanesel na nova vozila E-3008 ter jih poslal na delo. To poletje na evropskih cestah opravila zadnja razvojna testiranja.

Tu pa se pojavi priložnost za pozorne opazovalce. Testni Levčki bodo svoje naloge opravljali na cestah več evropskih držav, med katerimi sta tudi sosednji Avstrija in Italija, sicer pa jih bo mogoče opaziti še v Nemčiji, Franciji in Belgiji. Peugeot poziva vse, ki bi katerega izmed njih opazili, da ga fotografirajo in slike do 15. avgusta objavijo na družbenih omrežjih Facebook in Instagram z omembama #CAMOCATCH in @PEUGEOT. Vsa zamaskirana vozila E-3008 so opremljena s QR-kodo, ki omogoča dostop do spletne strani projekta #CAMOCATCH.

Peugeot bo med sodelujočimi, ki lahko oddajo le po eno objavo, izžrebala 6 nagrajencev, ki bodo v letu 2024 predpremierno povabljeni na preizkus vozila v okviru predstavitve in testnih voženj za novinarje.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto