Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Nova članica iz avtomobilskega mesta
WWCOTY
Nova članica iz avtomobilskega mesta
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
26.07.2023 00:55

Žiriji WWCOTY se je pridružila Tanya Gazdik, avtomobilistična novinarka iz ZDA. Žirija tako zdaj šteje 71 članic iz 49 držav.

Urša Prosenjak

Tanya Gazdik trenutno pokriva področje avtomobilizma za tiskovno agencijo MediaPost ter zanjo vodi dve konferenci na avtomobilskih salonih v New Yorku in Los Angelesu. MediaPost.com je spletno mesto, ki služi kot vir medijem in strokovnjakom v oglaševanju. Od leta 1996 je največje in najvplivnejše spletišče na svojem področju.

Gazdikova prihaja iz Detroita in kot samostojna novinarka pripravlja vsebine tudi za WardsAuto in A Girl’s Guide to Cars, kjer lahko iz prve roke predstavlja aspekte avtomobilov, ki pritegnejo večino žensk.

»Življenje v Detroitu mi je všeč, lepo se je pogovarjati z ljudmi o njihovih avtomobilih, o njihovem delu, pa tudi o avtomobilih na splošno,« je povedala. »Tu so vsi povezani z avtomobilsko industrijo, tako ali drugače.«

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto