Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Katarina Čas za volanom novega Australa
Renault
Katarina Čas za volanom novega Australa
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
30.08.2023 01:43

Katarina Čas, slovenska igralka, ki se je uveljavila tudi na mednarodnih filmskih platnih in malih zaslonih, bo eno leto dogodivščine delila z novim avtomobilom. Njen štirikolesni sopotnik je postal Renaul Austral.

Uredništvo Urša Premik

Kot ambasadorka znamke Renault je Katarina Čas za leto dni v uporabo prejela Renault Austral, ki je najnovejši Renaultov model na naših tleh, ponaša pa se s tem, da privlačno zunanjost uspešno združuje z najboljšo tehnologijo. Da je res vredno sesti za njegov volan, je spoznala tudi Katarina Čas, saj se ji je za volanom razkril pogled, kakršnega še ni bila vajena.

Katarina Čas za volanom novega Australa

Zahvaljujoč najsodobnejši E-Tech hibridni tehnologiji bo igralka na svojih prihodnjih poteh cestne kilometre nabirala ne samo udobno in varno, ampak tudi okolju prijaznejše. Za pogon njenega Australa namreč skrbi polni hibrid. Kot vsakodnevna uporabnica Australa bo s svojimi izkušnjami in pričevanji lahko nastopila kot kredibilna ambasadorka znamke Renault in v praksi preverila zavezanost te francoske znamke dizajnu, varnosti, sodobni tehnologiji in ekologiji.

Katarina Čas za volanom novega Australa

V družbi GA Adriatic kot uvozniku vozil znamke Renault so prepričani, da bo partnerstvo s Katarino Čas še dodatno okrepilo položaj Renaulta v Sloveniji, saj tako Renault kot Katarino Čas povezuje enak duh strasti, iskanja inovativnih pristopov in ustvarjanja nepozabnih spominov.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto