Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Premaz proti praskam?
Tesla Cybertruck
Premaz proti praskam?
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
20.09.2023 01:13

Elon Musk je razkril, da bo eden izmed Teslinih dolgo pričakovanih modelov vključeval tudi funkcijo, ki bo razveselila mnoge stereotipne voznice in njihove živčne može.

Urša Prosenjak

Ne, ne govorimo o sijočih kromiranih detajlih na karoseriji, v katere se lahko gledamo med ličenjem. Teslin Cybertruck o namreč ponujal možnost posebnega premaza, ki bo odporen na praske.

Karoserija Cybertrucka je sicer narejena iz nerjavečega jekla, ki je že sicer odporno na praske,  Musk pa je zdaj razkril, da bo bržkone v ponudbi tudi izbirna prevleka iz volframovega karbida, ki naj bi bila odporna na praske, narejene s skoraj vsemi materiali, razen z diamantom.

Dostave Cybertrucka se bodo začele v oktobru, takrat pa bomo tudi dokončno izvedeli, katere izmed napovedanih funkcij in možnosti bodo res vključene, katere pa so bile zgolj marketinška poteza.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto