Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Honda vstopa v segment mikromobilnosti
Alternativa skiroju
Honda vstopa v segment mikromobilnosti
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
22.09.2023 00:34

V poplavi novih rešitev mikromobilnosti bo čez dober mesec svoje prevozno sredstvo za mestna središča predstavila tudi Honda.

Urša Prosenjak

Hondin Motocompacto ima vsaj na papirju številne prednosti pred konkurenco, če temu sploh lahko tako rečemo. Cena bo znašala 995 evrov, vozilce bo električno in kot tako med delovanjem ne bo oddajalo škodljivih emisij, obenem pa bo še zložljivo. Če k vsemu temu dodamo še ugled in zanesljivost Honde, lahko pričakujemo revolucijo mestnega prevoza in dostave.

Motocompacto je zelo primeren za prevoz in dostavo blaga po mestu, saj se hitro zloži v kompaktno in lahko torbo za prenašanje. Lahko je tudi dodatek za avto, kovček, ki ga vzamemo s seboj kot dodatek k javnemu prevozu, njegova kompaktnost pa omogoča polnjenje tudi v tesnih prostorih.

Doseže lahko največ 24 km/h, baterija, ki omogoča 19 kilometrov vožnje, pa se na domači vtičnici povsem napolni v treh urah in pol.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto