Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Čevlji z navdihom legendarnih terenskih vozil
Sodelovanje
Čevlji z navdihom legendarnih terenskih vozil
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
27.09.2023 05:04

Jeep je v sodelovanju z blagovno znamko pohodniške obutve Merrell ustvaril omejeno izdajo pohodniških čevljev, zgrajenih na legendarni dediščini obeh ikon.

Urša Prosenjak

Čevelj Merrell Moeb 3 Mid x Jeep je trenutno na ogled na avtomobilskem salonu v Detroitu in bo na voljo za nakup od 16. oktobra v osmih državah v moških in ženskih velikostih ter v barvah Sarge Green, Sting Grey in Hydro Blue. Dizajn vključuje številne Jeepove easter-egge in različne druge oblikovne elemente, ki jih je navdihnil Jeep.

Eden izmed njih je na primer značka Rubicon po meri, pa tudi rdeče zanke za vezalke, ki posnemajo vlečne kljuke Wranglerja Rubicon, in vezalke, ki posnemajo lopute na pokrovu motorja Wranglerja. Podnožje vključuje celo topografski zemljevid slavne terenske poti Hell's Revenge, na čevelj pa je vtisnjena tudi Jeepova rešetka s sedmimi režami.

Čevlji z navdihom legendarnih terenskih vozil

»Merrell Moab 3 Mid x Jeep je srečanje pustolovščine s pustolovščino. Navdušeni smo nad sodelovanjem z ikoničnim partnerjem, kot je znamka Jeep, katere zapuščina je tako zelo povezana z našo lastno zgodovino,« je povedala Merrellova višja direktorica trženja blagovne znamke Lindsey Lindemulder. »Blagovna znamka Jeep ima bazo zvestih oboževalcev, podobno kot Merrell. Ti čevlji imajo zmogljivosti za cesto in brezpotja, podobno kot Jeepova vozila in vzbujajo enako zaupanje na vsakem potovanju.«

Pohodni čevlji bodo na voljo v ZDA , Kanadi, Tajvanu, na Kitajskem, Japonskem, v Peruju, Panami in Kolumbiji, vendar le do razprodaje zalog.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto