Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Scooby Doojev kombi v sodobni električni obliki
Poslikava
Scooby Doojev kombi v sodobni električni obliki
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
04.10.2023 00:28

Volkswagnov ID. Buzz je že hitro po svojem prihodu navdihnil različne poslikave, saj s svojo obliko ponuja idealno osnovo, ki se s pomočjo folije lahko spremeni v unikatno vozilo. Še posebej simpatična predelava prihaja iz Indonezije.

Urša Prosenjak

Podjetje Concept Motorsport je s pomočjo folije TeckWrap električni kombi Volkswagen spremenilo v sodobno različico znamenitega vozila z imenom Scooby-Doo Mystery Machine iz risanke Scooby-Doo. Dodali pa so še več modifikacij.

Concept Motorsport je vgradil vzmetenje KW V3, ki vključuje visokokakovostne blažilnike in vzmeti. ID.Buzz je spuščen, nagibanje med pospeševanjem, zaviranjem in zavijanjem pa je zmanjšano na minimum.

Risanko Scooby Doo so začeli predvajati leta 1969 na vrhuncu hipijevske kulture in pisanih barv. Ustvarjalci nikoli niso povsem jasno razkrili znamke kombija Mystery Machine. Kandidati so Dodge A100, Chevrolet G-Body in Ford Econoline, prijel pa se ga je tudi vzdevek hipijevski kombi, kar ga povezuje s Volkswagnom Type 2. V filmu Scooby-Doo iz leta 2002 naj bi bil to kombi Bedford CF iz leta 1972, vendar promocijsko vozilo za film temelji na GMC -jevem kombiju iz leta 1976.

Čeprav morda njegov izvor nikoli ne bo zares znan, pa vzrok njegove priljubljenosti ni nobena skrivnost. Generacije so zrasle ob gledanju Scooby-Dooja, ne glede na to, ali gre za izvirno risanko, nadaljne različice ali filme.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto