Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Nova direktorica podjetja Castrol
Vesna Di Tommaso
Nova direktorica podjetja Castrol
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
10.10.2023 01:17

Vesna Di Tommaso je bila imenovana za generalno direktorico Castrol Europe. Na položaju je nasledila Omerja Dormena, ki je v začetku tega leta napovedal svojo upokojitev. Sedež bo imela v Veliki Britaniji in bo neposredno poročala izvršni direktorici Michelle Zhou.

Urša Prosenjak

Di Tommaso je zadnjih 22 let preživela na več vodilnih položajih v družbah BP in Castrol. Pred kratkim je delala kot podpredsednica za nabavo, transport in B2B operacije v azijsko-pacifiški regiji BP s sedežem v Avstraliji. Pred tem je bila v Londonu, kjer je skrbela za BP-jeve posle v zvezi z gorivom v Evropi in Južni Afriki. Ima dolgoletne izkušnje na področju nabave in logistike, ukvarjala pa se je tudi s trgovino in transportom za podjetje BP v Singapurju.

Njeno imenovanje sovpada z evropskim lansiranjem prenove blagovne znamke Castrol, ki se bo letos in vse prihodnje leto izvajalo globalno. Nova identiteta bo predstavljena prek embalaže izdelkov Castrol, programov partnerskih storitev, objektov, spletnega in nespletnega trženja ter globalnih sponzorstev. Namen osvežitve blagovne znamke je bolje odražati Castrolov edinstven položaj na trgu, pa tudi izkoristiti zaznane priložnosti za izpolnitev potreb strank po spremembah.

»Vesna bo črpala iz svojih bogatih izkušenj, da bo vodila Castrol Europe skozi to vznemirljivo obdobje rasti in sprememb, ko iščemo nove priložnosti za našo osnovno dejavnost maziv, diverzificiramo se na nova področja, kot je upravljanje toplote za podatkovne centre, strankam pa zagotavljamo dodano vrednost. Z izkušnjami pri vodenju več timov z operativnimi, strateškimi in transformacijskimi vlogami bo Vesnina strast do vodenja in razvoja posameznikov, vzpostavljanja močnih odnosov ter njen vključujoč in sodelovalen stil vodenja koristil poslu,« je ob imenovanj Di Tomasove povedala Michelle Zhou.

Vesna Di Tommaso dodaja: »Castrol ima neprimerljiv ugled na poprodajnem trgu avtomobilov po vsej Evropi in nadaljuje z inovacijami izdelkov in storitev v tem obdobju pomembnih sprememb v industriji. Navdušena sem, da se lahko pridružim tako predani ekipi pri trženju osvežene identitete blagovne znamke v evropski regiji, ki prispeva k doseganju dolgoročnih strank in novih ciljnih skupin, ki se prilagajajo novim tehnološkim in komercialnim izzivom.«

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto