Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Kolumbija postaja del žirije avtomobilskih novinark
WWCOTY
Kolumbija postaja del žirije avtomobilskih novinark
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
12.10.2023 22:10

Žiriji Svetovni avto leta po izboru žensk (WWCOTY) se je pridružila Natalia Vergara iz Kolumbije. Žirijo zdaj sestavlja 74 članic iz 51 držav.

Urša Prosenjak

Natalia Vergara je pobudnica projekta Mujeres al Volante, referenčne spletne strani za tisoče potrošnikov v Kolumbiji, tako žensk kot moških. Zaradi posodobljenih informacij o avtomobilizmu, testnih vožnjah, podcastov in informacij o življenjskem slogu je postalo nepogrešljivo spletno mesto za tiste, ki želijo biti obveščeni o svetu avtomobilizma v Kolumbiji.

Mujeres al Volante se je začel pred štirimi leti na pobudo Natalie Vergara. Sprva je nastal kot rubrika za testne vožnje v okviru drugega portala, a ga je veliko zanimanje za vsebino kmalu pripeljalo do ustanovitve lastnega neodvisnega podjetja. Na začetku je predstavljal format podcasta, kasneje pa se je projekt razširil na vse platforme in družbena omrežja, vključno s spletno stranjo. Mujeres Al Volante predstavlja dirkače, vplivneže, vodje blagovnih znamk in glavne osebnosti v avtomobilskem sektorju v Kolumbiji.

Z avtomobilskim svetom je Natalia Vergara povezana skoraj od rojstva. Njen oče je bil poklicno povezan z avtomobilizmom tako v športnem kot v profesionalnem smislu. Nanjo je prenesel svojo strast do sektorja, kjer je našla svoj poklic. Med različnimi pobudami, ki jih je izvedla Vergara, je pomoč pri organizaciji avtomobilskih dirk, sodelovanje na radiu kot strokovnjakinja za avtomobile in vodenje oddelka za trženje več avtomobilskih znamk.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto