Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Z ukradeno Kio na razgovor za službo striptizete
Nenavadno
Z ukradeno Kio na razgovor za službo striptizete
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
16.10.2023 00:08

Če človek nima avtomobila, pa potrebuje prevoz, obstaja več možnosti, od javnega prevoza, taksija do prijateljev, ki jih prosimo za uslugo. Nekateri pa se znajdejo drugače.

Urša Prosenjak

Med slednje spada 20-letna Kasia Shelton, ki je nujno potrebovala prevoz do razgovora za službo. Namesto, da bi se odločila za eno izmed zgoraj omenjenih družbeno sprejemljivih alternativ, je izbrala nekoliko manj konvencionalno pot. Avto, s katerim se je odpeljala na razgovor, je kar ukradla. Da je zadeva še bolj nenavadna, služba, za katero se je potegovala na razgovoru, kamor se je odpeljala z ukradeno Kio Optimo, letnik 2013, je bila služba striptizete.

V ponedeljek se je Sheltonova odpravila k prodajalcu avtomobilov v mestu Muncie in se pozanimala o omenjeni Kii Optimi. Prodajalec jo je med njenim obiskom za nekaj trenutkov pustil samo, da se je oglasil na telefon, ki je vztrajno zvonil. Na drugi strani telefonske linije ni bilo nikogar in ko se je prodajalec vrnil, tudi Sheltonove ni bilo več, z njo pa je izginila še Kia.

Nemudoma je poklical policijo in prijavil pogrešano vozilo. Policija je s pomočjo kamer izsledila avto, Sheltonovo pa so tudi povezali z zločinom,saj je na spletni strani prodajalca vnesla svoje osebne podatje. Ko so jo soočili z njenimi dejanji, je s časoma tudi priznala tatvino, pojasnila pa je tudi vzrok, ki jo je preivedel do te poteze.

V uradni izjavi je razkrila, da se je z ukradeno Kio odpeljala v Indianapolis na razgovor za službo striptizete. Ni razumela, čemu ves direndaj, saj je vendar vrnila avto. Pojem »vrnila« pa je zelo ohlapno opredeljen – zapustila naj bi ga na parkirišču v bližini prodajnega salona, vendar ga je policija izsledila v okoli 32 kilometrov oddaljenem Andersonu.

Kako se je to zgodilo, ni jasno, Sheltonova pa je zatrdila, da je pustila ključe v avtu in kasneje videla na družabnem omrežju, da je nekdo drug vozil avto. Policija v njeno zgodbo dvomi, zato se bo morala zagovarjati pred sodiščem zaradi več kaznivih dejanj. Ali je ob vsem skupaj dobila službo striptizete, ostaja skrivnost.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto