Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Avtomobili so moja usoda in strast
WWCOTY
Avtomobili so moja usoda in strast
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
30.10.2023 20:52

Žiriji Svetovni avto leta po izboru žensk (WWCOTY) se je pridružila pakistanska novinarka Fariha Aftab. Žirija zdaj šteje 75 članic iz 52 držav.

Urša Prosenjak

Fariha Aftab je v Pakistanu ugledna svobodna novinarka s področja avtomobilizma. Znana je po poglobljenih člankih, ki jih odlikuje strokovnost, utemeljena z izkušnjami v avtomobilski industriji.

Svojo poklicno pot je začela pri kitajskem podjetju FAW kot projektna inženirka, kjer so hitro prepoznali njen talent. Kljub temu se je kmalu odločila za samostojno pot, ki ji omogoča sodelovanje z novinarji z vsega sveta. »To je priložnost, ki mi je običajna služba od 9ih do 17ih ni zagotavljala,« je povedala. »Kot navdušenka nad avtomobili to delo opravljam motivirano, kar vnaša dodatno vrednost v moje članke.«

Njena ljubezen do avtomobilov se je začela že veliko prej, avtomobili so jo zanimali že v otroštvu, čeprav ni razmišljala o tem, da bo nekoč pisala o njih. »Mislim, da je to moja usoda,« pojasnjuje. »Kot neodvisna novinarka lahko izživim svojo strast do najnovejše tehnologije, inovacij in trendov.«

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto