Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Ne maščevanje, pač pa kostum za noč čarovnic
Izvirno
Ne maščevanje, pač pa kostum za noč čarovnic
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
02.11.2023 00:33

Bostončane je že drugo leto zapored presenetil avto z napisom cheater in popackan z (umetno) krvjo.

Urša Prosenjak

Že lani je ob koncu oktobra najprej na bostonskih ulicah nato pa še na spletu vzbudil veliko pozornosti Subaru Legacy šeste generacije, na katerem je bila z barvo napisana beseda CH3ATER. Medtem ko so mnogi sprva verjeli, da gre za maščevanje prevaranega ljubimca, se je pozneje izkazalo, da je šlo preprosto za kostum za noč čarovnic, ki ga je ustvaril njegov lastnik. Letos se je avto ponovno pojavil v kostumu, tokrat izboljšanem in nadgrajenem.

Letos se je Subaru vrnil z nekoliko izboljšano podobo Cheater x2, ki je nemudoma postal spletna senzacija in vzbudil zanimanje lokalnih medijev. Lastnik Perry Sullivan, študent bostonske univerze, je razkril, da je okrasitev njegovega Subaruja Legacy iz leta 2016 eden njegovih hobijev, ki se je začel med pandemijo. »Moj cilj je zabavati se in početi nenavadne stvari, ki privabijo nasmehe na obraze ljudi, še posebej po teh zadnjih nekaj letih, ki so bila stresna za vse,« je povedal.

Zdi se mu zanimivo, da ljudje mislijo, da bi s takšnim avtom brezbrižno križaril po mestu, če bi res šlo za maščevanje bivšega partnerja ali partnerke. Opazil je tudi, da marsikoga skrbi, da je prevarani ljubimec vandaliziral vozilo, preden bi opravil temeljito preiskavo in se prepričal o upravičenosti svojega početja.

Kakorkoli že, ne gre za maščevanje, pač pa za kostum, ki je bil narejen v samo enem dnevu in je stal približno 200 dolarjev za material, vključno z izdatno količino rdečega materiala za lažno kri in odstranjevalcem lepila. Ko mine noč čarovnic, se Subaru vrne v prvotno podobo, a tako ne ostane dolgo, saj ga lastnik v božičnem času zavije kot darilo.

Sullivan je fotografije svojega halloween avta objavil na svojem Instagram računu @massmotors, kjer sicer objavlja zanimive avtomobile, ki jih opazi, s svojimi lastnimi stvaritvami pa se ne izpostavlja preveč.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto