Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Plišasti medvedki za najmlajše ljubitelje avtomobilov
Igrače
Plišasti medvedki za najmlajše ljubitelje avtomobilov
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
21.11.2023 03:49

Bentley je v pričakovanju bližajočih se božičnih praznikov na prodajne police poslal idealna darila za najmlajše avtomobilske navdušence – plišaste medvedke Bentley.

Urša Prosenjak

Medvedki so na voljo na spletu in v salonih Bentley in so več kot le plišaste igračke. Vsak od štirih medvedkov se ponaša z edinstveno osebnostjo in slogom, zaradi česar so idealni spremljevalci za mlade avtomobilske navdušence.

Za mlade ljubitelje motošporta je plišasti medvedek Engineer kot nalašč. Oblečen je v bel in zelen kombinezon z ujemajočo se kapo in je pripravljen za postanek dirkalnika v boksih. Ima delovni žep in všite tri kose orodja iz klobučevine, ki zagotavljajo, da nobeno delo ne ostane nedokončano.

Drugi medvedek je Heritage Racing Bear, ki črpa navdih pri voznikih Bentleyja iz slavnih dni znamke v Le Mansu in uteleša pustolovski duh. Okrašen je s pikčastim šalom, ki si ga je izposodil od sira Henryja Tima Birkina, njegov drzen videz pa dopolnjujejo čelada iz semiša, dirkalna očala in bomber jakna.

Za bolj uradne priložnosti je tu Special Edition Signature Bear. S gibljivimi sklepi in elegantno kravato z dvojnim trakom v sivi in ​​zeleni je ta medvedek pripravljen na vsak eleganten dogodek, za nameček pa ima v uhlju značko Bentley za še bolj prefinjen pridih.

Četrti medvedek je otročiček družine medvedkov Bentley, Cozy Knit Teddy.  Oblečen je v ujemajoč pleten pulover in kapo z logotipom Bentley in pooseblja udobje in stil.

Medvedki, izdelani iz razkošnega krznenega blaga, pa niso samo za crkljanje – opremljeni so za krmiljenje, prestavljanje in delo s pedalom, kar je bistvenega pomena za vsakega ambicioznega mladega voznika. Vsak od medvedkov Cosy, Engineer in Heritage stane 65 funtov, medvedek Signature pa je še nekaj funtov dražji.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto