Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Jeremy Clarkson najbolj seksi moški po mnenju britanskih prešuštnic
Zmagovalec
Jeremy Clarkson najbolj seksi moški po mnenju britanskih prešuštnic
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
29.05.2024 00:39

Britanske ženske so izbrale najbolj seksi moškega v Združenem kraljestvu in na Irskem. Presenetljivi zmagovalec je postal nihče drug kor Jeremy Clarkson. Že drugo leto zapored.

Urša Prosenjak

Jeremy Clarkson se je predvsem uveljavil kot voditelj avtomobilistične oddaje Top Gear in kasneje Grand Tour. Ko je bila slednja tik pred ukinitvijo, je pojasnil, da se počuti preveč »starega, debelega in iz forme«, da bi še nadaljeval s snemanjem. A Britanke se z njegovim opisom samega sebe očitno niso strinjale.

Izbor je potekal pod okriljem spletne strani Illicit Encounters, ki se deklarira kot zmenkarska platforma za poročene ljudi, kar sicer pove svoje o glasujočih in vrže nekoliko specifično luč na sam izbor, a vseeno je zmaga 64-letnega Clarksona, ki tudi v mladih letih ni bil ravno ideal lepote, dokaj presenetljiva. Sploh če upoštevamo, da se je spopadel s tekmeci kot so Idris Elba, Cillian Murphey in Tom Holland.

Tomu Hollandu, ki ga poznamo tudi kot Spidermana, sicer pa kot življenjskega sopotnika Zendaye,  je uspelo zgrabiti drugo mesto. Na tretjem mestu je končal Princ William. Ne Harry, William, manj privlačni sin kralja Karla. Človek se kar vpraša o okusu britanskih žensk, ki iščejo izvenzakonsko zabavo, pa tudi o tem, kaj v zmagovalni trojici išče objektivno in nesporno privlačni Holland.

Clarkson se je v zadnjem času nekoliko odmaknil od avtomobilizma in se posvetil kmetovanju. Lansiral je oddajo Clarkson's Farm, kjer je pokazal svojo mehkejšo plat in spregovoril o težavah, s katerimi se spopadajo britanski kmetje. Vse to je morda pritegnilo uporabnice portala, ki so med več kot 50 kandidati svoj glas namenile prav njemu.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto