Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

LifeStyle
Volvo se je v svoji zavezanosti trajnosti povezal z modno znamko Phillip Lim. Skupaj so osnovali luksuzno potovalno torbo, narejeno iz biomaterialov, uporabljenih v vozilih Volvo.
Med vsemi Porschejevimi dirkalniki velja 917 za najbolj legendarnega. Nemškemu proizvajalcu je med drugim tudi prislužil prvo zmago na 24 ur Le Mansa.
Ljubitelji čokolade in avtomobilov lahko zdaj obe svoji strasti združijo v eno. Japonsko podjetje je namreč izdelalo slaščičarski model za izdelavo čokolad v obliki dirkaških avtomobilskih platišč BBS.
Bencinski navdušenci, ki načrtujejo skok v zakonski jarem, lahko to zdaj napravijo s posebnimi avtomobilskimi poročnimi prstani.
Miss Francije 2021 Amandine Petit je pred dnevi prevzela svoje novo vozilo.
Ford je ponudbo električnega Mustanga Mach-E GT dopolnil še z dišavo.
Zakonca iz Kalifornije sta svojo 40. obletnico proslavila na edinstven način: z nakupom para vozil Rolls-Royce, narejenih posebej zanju.
Mazda je v sodelovanju z japonskim proizvajalcem športne opreme Mizuno razvila model čevljev, namenjenih voznikom.
Ferrari ni za vsakogar. Pa ne le zaradi cene, pač pa tudi zaradi specifičnih pogojev, ki jih podjetje postavlja svojim potencialnim kupcem. Pri modelih omejenih serij pa se zaplete še nekoliko bolj.
Vožnjo po levi strani ceste ponavadi povezujemo z Anglijo in zdi se, kot da vozijo po napačni strani. Za Britance pa je njihova izbira prava in nekoliko postrani gledajo kontinentalne Evropejce zaradi naše napačne vožnje.
Pod prvo Ferrarijevo kolekcijo oblačil se je podpisal Rocco Iannone, nekdanji Armanijev oblikovalec.
McLaren Elva je dobil svojo Lego različico. Namesto več kot milijon in pol evrov, kot bi morali odšteti za pravega superšportnika, stane kockasti McLaren Elva Speed Champions le okoli 20 evrov, z njim pa dobimo še voznico in glavno inženirko.
Na današnji dan pred 30 leti so v kinematografih začeli predvajati kultni film Thelma in Louise.
Svet je zajel nov avtomobilski trend: cardening, »vrtnarjenje« v avtomobilu.
Subaru je pred nedavnim poslal na tržišče linijo dodatkov za avtomobile, namenjene hišnim ljubljenčkom.
Izbira prave otroške postelje za našega malčka je lahko zahtevna naloga. Kljub neskončni ponudbi na trgu pa nek ameriški oče ni našel tega, kar se želel za svojega sina. Zanj je zato sam izdelal posteljo v obliki avtomobila Ford Bronco.
DS3 Givenchy Le Makeup - Snidenje dveh ikonskih znamk.