Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
#
LifeStyle
Subaru24.03.2022
Nov dom za 36.000 zapuščenih živali
Subaru veliko pozornosti namenja živalim. Poleg linije dodatkov za avtomobil, ki so namenjeni udobju in varnosti domačih ljubljenčkov, organizirajo tudi aktivnosti iskanja novih domov zapuščenim živalim.
Sodelovanje23.03.2022
Velemestni skejterski Mercedesi
Mercedes-AMG in Palace Skateboards sta združila moči v novem projektu, v katerem so nastali štirje unikatni avtomobili kot poklon štirim metropolam.
Lego20.03.2022
Kockasti Delorean
V prihodnost se lahko vrnemo na tri različne načine.
Nissan18.03.2022
Avtomobilski prigrizki
Nissan je pripravil posebno ponudbo za ljubitelje legendarnih modelov, čeprav v nekoliko neobičajni obliki.
Inovacija16.03.2022
Ko iz avta zadiši po cimetu
Ko govorimo o dišavah za avto, imamo ponavadi v mislih ambientalne vonje za potniško kabino, lahko pa gremo korak dlje in svoj izbrani vonj delimo z vozniki, ki vozijo za nami.
Lamborghini22.02.2022
Vonj superšportnika
Lamborghini bo letos predstavili štiri nove modele, med njimi pa bo tudi zadnji povsem bencinsko gnani predstavnik znamke. V pričakovanju novosti pa si lahko pravo Lamborghini vzdušje pričaramo z nekim drugim izdelkom.
Zvezdniki16.02.2022
Avto, ki je ukradel srce Tomu Hanksu
Poljaki so bili navdušeni nad igralčevo naklonjenostjo njihovi narodni ikoni in so mu enega izmed avtomobilov podarili za rojstni dan.
Kocke03.02.2022
Lego družini se pridružuje dirkalnik sedemkratnega šampiona
Ob Lego kockah je odraslo že več generacij otrok in vsi starši poznamo navdušenje malčkov ob izidu novih kompletov, veselje ob sestavljanju pa se pogosto razširi tudi na odrasle.
Rolls-Royce29.01.2022
Edinstvena fantomska orhideja
Rolls-Royce Bespoke Collective in umetnica Helen Amy Murray sta v Singapurju predstavila rezultat svojega sodelovanja - unikatni Rolls-Royce Phantom Orchid, ki temelji na različici s podaljšano medosno razdaljo.
Dan brez avtomobila27.01.2022
Ekološki čevlji po navdihu električnega Volva
Podjetji Volvo in Casca sta ob dnevu brez avtomobilov prestavili okolju prijazno športno obutev, ki jo je navdihnil električni Volvo XC40 Recharge.
Okolje10.01.2022
Katere znamke ponujajo najbolj veganske avtomobile?
Veganstvo je vse bolj razširjeno in vpliv tega nazora se kaže tudi v avtomobilski industriji. Proizvajalci se z različnimi ukrepi trudijo privabiti vegansko kupce, obenem pa svojo dejavnost na ta način dolgoročno gledano preusmeriti v bolj trajnostno industrijo. Kateri proizvajalci so najbolj veganski, ali bolje, veganstvu naklonjeni, v tem trenutku?
Superšportniki08.01.2022
Kako postati lastnik Ferrarija?
Ferrari ni za vsakogar. Pa ne le zaradi cene, pač pa tudi zaradi specifičnih pogojev, ki jih podjetje postavlja svojim potencialnim kupcem. Pri modelih omejenih serij pa se zaplete še nekoliko bolj.
Sibirija04.01.2022
Kako skrbeti za avto v ekstremnem mrazu?
V najhladnejšem mestu na severni polobli, kjer se zimske temperature zadržujejo okoli 50 stopinj pod ničlo.
Prosti čas03.01.2022
Ustvarjalne zamisli za mlade ljubitelje avtomobilov
Nissan in Infiniti ponujata možnost ustvarjalnega preživljanja zimskih dni, aktivnost pa bo razveselila tudi najmlajše. Pripravili so navodila za izdelavo nekaterih svojih modelov iz papirja.
Primerjava28.12.2021
Deset mest z najdražjim parkiranjem
Specializirana stran za promocije in popuste pri spletnem nakupovanju Picodi.com je objavila poročilo, ki prikazuje razlike v cenah javnih parkirišč v večjih evropskih mestih.
Nepojasnjeno16.12.2021
Misterij skrivnostnega COVID19 avta
Naslednja zgodba je ena tistih, ki trenutno situacijo prikažejo v še bolj čudni luči, kot je že tako ali tako. Na avstralskem letališču se je pred časom pojavil avto s skrivnostno povezavo s pandemijo.
Psihologija10.12.2021
Pokaži mi, kaj voziš in povem ti, kdo si
Naše stvari so odsev nas samih. Tako kot pogled v naše stanovanje obiskovalcu razkrije marsikaj o nas, velja enako tudi za avto, ki ga vozimo.
Skrb za okolje06.12.2021
Nova priložnost za ostanke usnja
Cartiera, modna blagovna znamka, ki uporablja reciklirane materiale, se je v izdelavi torbic in modnih dodatkov povezala z Lamborghinijem.
Umetnost05.12.2021
Svet poln rožnatih Taycanov
Prihodnost mobilnosti skozi objektiv priznanega fotografa.
Ekscentrično01.12.2021
Telefon iz staljenih delov Tesle
Caviar, ruska blagovna znamka luksuznih dodatkov za pametne telefone, je izdelala ohišje za mobilni telefon iPhone 13 Pro, pri tem pa uporabila staljene dele električnega avtomobila Tesla Model 3.
Svet znanih25.11.2021
Ronaldovo dekle in njen Bentley
Nogometaši so znani po svoji naklonjenosti razkošnim avtomobilom, toda nič manj ne cenijo jeklenih konjičkov njihove boljše polovice. Med njimi je zagotovo Georgina Rodriguez, življenjska sopotnica Cristiana Ronalda.
Dražba20.11.2021
Najljubši avto Karla Lagerfelda na dražbi
Modni oblikovalec Karl Lagerfeld je ob svoji smrti leta 2019 zapustil premoženje v vrednosti 270 milijonov dolarjev. Avkcijska hiša Sotheby's bo zdaj na dražbi prodala več kot 1000 njegovih osebnih predmetov, med njimi bo tudi skoraj nov Rolls-Royce Phantom Drophead.
Hot Wheels14.10.2021
Gucci praznuje stoletnico znamke s posebno izdajo miniaturnega avtomobilčka
Gucci bo stoletnico znamke obeležil s posebno izdajo miniaturne replike modela Cadillac Seville Gucci iz leta 1982, ki bo nastal v sodelovanju z znamko Hot Wheels.
Skrb za okolje09.10.2021
Volvo predstavlja luksuzno torbo iz trajnostnih materialov
Volvo se je v svoji zavezanosti trajnosti povezal z modno znamko Phillip Lim. Skupaj so osnovali luksuzno potovalno torbo, narejeno iz biomaterialov, uporabljenih v vozilih Volvo.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto