Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
#
LifeStyle
Otroški vozički25.05.2022
Vožnja v Mercedesu že od prvega dne
Znamke Mercedes-AMG ne najdemo le na cestah in dirkališčih, pač pa tudi v parkih in na sprehajalnih poteh. V sodelovanju s podjetjem Hartan namreč Mercedes-AMG izdeluje vrhunske otroške vozičke.
Družina Wolff19.05.2022
Mali Volkec za volanom dirkalnika Nikija Laude
Če sta oba starša vodji vrhunskih ekip v motošportu, je le vprašanje časa, kdaj bo tudi njun podmladek sedel v dirkalnik. To je v teh dneh napravil petletni sin Susie in Tota Wolffa.
Danica Patrick07.05.2022
Zdravstvene težave nekdanje dirkačice zaradi estetskega posega
Nekdanja dirkačica Danica Patrick je odkrito spregovorila o zdravstvenih težavah, ki so jo doletele po estetskem posegu.
Ko se povežeta moda in motociklizem19.04.2022
Športni copati za motoriste
Kawasaki Motors Japan je v sodelovanju z Adidasom predstavil nove superge Kawasaki Adidas.
Prtljaga14.04.2022
Potovanje v slogu
Porsche in nemško podjetje za proizvodnjo kovčkov Rimowa sta svojim strankam ponudila nov izdelek – ročni kovček, ki ga je navdihnil legendarni model Porsche 911.
Glasba v avtu09.04.2022
Glasba lahko podaljša doseg električnega avta
Glasba ima v naših življenjih pomembno vlogo. Le v nekaj minutah lahko spremeni naša čustva in občutke, lahko zmanjša stres in bolečino ter izboljša naše razpoloženje. Pri Kii pa so ugotovili, da lahko glasba tudi podaljša doseg električnega avtomobila.
Bugatti29.03.2022
Unikatna miniatura unikatnega avta
Na svetu je samo en Bugatti La Voiture Noire, ki je bil že dostavljen anonimnemu lastniku. Za nesojene kupce, ki so zamudili svojo priložnost, pa je tu tolažilna nagrada: pomanjšana različica kot 24-karatna zlata skulptura, ki je prav tako unikat.
Subaru24.03.2022
Nov dom za 36.000 zapuščenih živali
Subaru veliko pozornosti namenja živalim. Poleg linije dodatkov za avtomobil, ki so namenjeni udobju in varnosti domačih ljubljenčkov, organizirajo tudi aktivnosti iskanja novih domov zapuščenim živalim.
Sodelovanje23.03.2022
Velemestni skejterski Mercedesi
Mercedes-AMG in Palace Skateboards sta združila moči v novem projektu, v katerem so nastali štirje unikatni avtomobili kot poklon štirim metropolam.
Lego20.03.2022
Kockasti Delorean
V prihodnost se lahko vrnemo na tri različne načine.
Nissan18.03.2022
Avtomobilski prigrizki
Nissan je pripravil posebno ponudbo za ljubitelje legendarnih modelov, čeprav v nekoliko neobičajni obliki.
Inovacija16.03.2022
Ko iz avta zadiši po cimetu
Ko govorimo o dišavah za avto, imamo ponavadi v mislih ambientalne vonje za potniško kabino, lahko pa gremo korak dlje in svoj izbrani vonj delimo z vozniki, ki vozijo za nami.
Lamborghini22.02.2022
Vonj superšportnika
Lamborghini bo letos predstavili štiri nove modele, med njimi pa bo tudi zadnji povsem bencinsko gnani predstavnik znamke. V pričakovanju novosti pa si lahko pravo Lamborghini vzdušje pričaramo z nekim drugim izdelkom.
Zvezdniki16.02.2022
Avto, ki je ukradel srce Tomu Hanksu
Poljaki so bili navdušeni nad igralčevo naklonjenostjo njihovi narodni ikoni in so mu enega izmed avtomobilov podarili za rojstni dan.
Kocke03.02.2022
Lego družini se pridružuje dirkalnik sedemkratnega šampiona
Ob Lego kockah je odraslo že več generacij otrok in vsi starši poznamo navdušenje malčkov ob izidu novih kompletov, veselje ob sestavljanju pa se pogosto razširi tudi na odrasle.
Rolls-Royce29.01.2022
Edinstvena fantomska orhideja
Rolls-Royce Bespoke Collective in umetnica Helen Amy Murray sta v Singapurju predstavila rezultat svojega sodelovanja - unikatni Rolls-Royce Phantom Orchid, ki temelji na različici s podaljšano medosno razdaljo.
Dan brez avtomobila27.01.2022
Ekološki čevlji po navdihu električnega Volva
Podjetji Volvo in Casca sta ob dnevu brez avtomobilov prestavili okolju prijazno športno obutev, ki jo je navdihnil električni Volvo XC40 Recharge.
Okolje10.01.2022
Katere znamke ponujajo najbolj veganske avtomobile?
Veganstvo je vse bolj razširjeno in vpliv tega nazora se kaže tudi v avtomobilski industriji. Proizvajalci se z različnimi ukrepi trudijo privabiti vegansko kupce, obenem pa svojo dejavnost na ta način dolgoročno gledano preusmeriti v bolj trajnostno industrijo. Kateri proizvajalci so najbolj veganski, ali bolje, veganstvu naklonjeni, v tem trenutku?
Superšportniki08.01.2022
Kako postati lastnik Ferrarija?
Ferrari ni za vsakogar. Pa ne le zaradi cene, pač pa tudi zaradi specifičnih pogojev, ki jih podjetje postavlja svojim potencialnim kupcem. Pri modelih omejenih serij pa se zaplete še nekoliko bolj.
Sibirija04.01.2022
Kako skrbeti za avto v ekstremnem mrazu?
V najhladnejšem mestu na severni polobli, kjer se zimske temperature zadržujejo okoli 50 stopinj pod ničlo.
Prosti čas03.01.2022
Ustvarjalne zamisli za mlade ljubitelje avtomobilov
Nissan in Infiniti ponujata možnost ustvarjalnega preživljanja zimskih dni, aktivnost pa bo razveselila tudi najmlajše. Pripravili so navodila za izdelavo nekaterih svojih modelov iz papirja.
Primerjava28.12.2021
Deset mest z najdražjim parkiranjem
Specializirana stran za promocije in popuste pri spletnem nakupovanju Picodi.com je objavila poročilo, ki prikazuje razlike v cenah javnih parkirišč v večjih evropskih mestih.
Nepojasnjeno16.12.2021
Misterij skrivnostnega COVID19 avta
Naslednja zgodba je ena tistih, ki trenutno situacijo prikažejo v še bolj čudni luči, kot je že tako ali tako. Na avstralskem letališču se je pred časom pojavil avto s skrivnostno povezavo s pandemijo.
Psihologija10.12.2021
Pokaži mi, kaj voziš in povem ti, kdo si
Naše stvari so odsev nas samih. Tako kot pogled v naše stanovanje obiskovalcu razkrije marsikaj o nas, velja enako tudi za avto, ki ga vozimo.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto