Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Novice
Peugeot je v Veliki Britaniji najstnikom predstavil posebnosti vožnje in lastništva električnih vozil.
Kazen je morda ekstremna, a hude težave zahtevajo odločno ukrepanje.
Pojasnilo sodnice: Avto ni igrača, temveč nevarno orožje!
Toča mnogim voznikom pomeni precejšnjo nevšečnost. Toliko bolj, če svojega jeklenega konjička ne morejo umakniti pod streho in še posebej, če gre za avto posebno visoke vrednosti. Avstralski lastnik Toyote to še predobro ve.
Nova raziskava je razkrila doslej spregledan vidik uporabe mobilnega telefona med vožnjo.
Na britanskem otoku Jersey se voznikom obeta nenavadno visoka kazen za situacijo, ki je nekoč veljala kvečjemu za manjšo nevšečnost.
Lada je bila nekoč precej pogost prizor na naših cestah, v zadnjih desetletjih pa je z njih bolj ali manj izginila. V domači Rusiji pa je znamka še vedno zelo prisotna, ne le v obliki novih avtomobilov, pač pa tudi kot predmet različnih kreacij. Takšna je tudi Preproga.
Britanski prestolonaslednik želi prispevati k čistejšemu okolju povsod, kjer je to mogoče.
Z umetno inteligenco do krajših zastojev in čistejšega okolja.
Ob 60-letnici avtomobila Mini Cooper se je na dirki za pokal Johna Whitmora v Goodwoodu pomerilo 30 Minijev, preobleko enega izmed njih pa je zasnoval devetletni deček. In prav ta Mini je prvi pripeljal v cilj.
Elon Musk predvideva, da bo potrebnih vsaj nekaj desetletij, preden bodo električna vozilo povsem nadomestila konvencionalne avtomobile.
Evropski parlament želi popolnoma omejiti uživanje alkohola med vožnjo.
Indijski prometni minister želi zvok avtomobilskih hup zamenjati z glasbo.
Država, v kateri skoraj polovica prebivalcev živi v skrajni revščini, je pred nekaj leti kupila floto luksuznih avtomobilov, zdaj pa jih s popustom prodajajo.
V ponedeljek zjutraj se je mnogo prezgodaj poslovila grška avtomobilistična novinarka Ariadni Gerasimidou.
Ko gre za življenje, so minute lahko usodne. Zato se avstralski zdravnik k svojim pacientom opravi kar s svojim Nissanom GT-R, čeprav ni opremljen z oznakami inteventnega vozila in s tem tvega svoje življenje.
Policija v Teksasu preiskuje nesrečo, v kateri je 16-letnik s pick-upom zbil šest kolesarjev.
Pred dvema letoma je Aston Martin napovedal sodelovanje s producenti franšize James Bond, ki vključuje tudi izdelavo replik modela DB5 iz filma Goldfinger.
Podjetja se s posledicami pandemije spopadajo s kreativnimi rešitvami.
Otroci osemdesetih smo odraščali ob kultni seriji Knight Rider, kjer se je proti zločinu boril idejni predhodnik avtonomnih vozil, govoreči avto KITT.
Smerniki, ki kažejo v nasprotno smer.
Z drugo generacijo se proizvodnja BMW-jeve serije 2 širi onkraj meja Nemčije. V mehiški tovarni San Luis Potosi že izdelujejo limuzino serije 3, pridružitev dvojke pa so obeležili s posebnim unikatnim primerkom.