Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
#
Novice
Izvirno02.11.2023
Ne maščevanje, pač pa kostum za noč čarovnic
Bostončane je že drugo leto zapored presenetil avto z napisom cheater in popackan z (umetno) krvjo.
WWCOTY30.10.2023
Avtomobili so moja usoda in strast
Žiriji Svetovni avto leta po izboru žensk (WWCOTY) se je pridružila pakistanska novinarka Fariha Aftab. Žirija zdaj šteje 75 članic iz 52 držav.
Navdihujoče28.10.2023
Najhitrejši slepi voznik na svetu
V svetu, kjer družba pogosto podcenjuje zmožnosti posameznikov z različnimi posebnostmi ali oviranostmi, obstajajo svetli primeri, ki služijo kot močan opomin, da odločnost in strast ne poznata meja.
Parkiranje22.10.2023
Z robotskimi pajki nad nepravilno parkirane avtomobile
Rešitev za težave z nepravilno parkiranimi vozili je odvoz ali po domače pajek, ki pa ima določene omejitve. Francosko podjetje je razvilo način, ki del teh omejitev odpravlja.
Nenavadno16.10.2023
Z ukradeno Kio na razgovor za službo striptizete
Če človek nima avtomobila, pa potrebuje prevoz, obstaja več možnosti, od javnega prevoza, taksija do prijateljev, ki jih prosimo za uslugo. Nekateri pa se znajdejo drugače.
WWCOTY12.10.2023
Kolumbija postaja del žirije avtomobilskih novinark
Žiriji Svetovni avto leta po izboru žensk (WWCOTY) se je pridružila Natalia Vergara iz Kolumbije. Žirijo zdaj sestavlja 74 članic iz 51 držav.
Unikat12.10.2023
Električna kitara, ki jo je navdihnil avto
McLaren Speedtail je dobil novo inkarnacijo, tokrat kot glasbilo, izdelano v sodelovanju z Deanom Gordonom, izdelovalcem glasbil iz Miamija.
Vesna Di Tommaso10.10.2023
Nova direktorica podjetja Castrol
Vesna Di Tommaso je bila imenovana za generalno direktorico Castrol Europe. Na položaju je nasledila Omerja Dormena, ki je v začetku tega leta napovedal svojo upokojitev. Sedež bo imela v Veliki Britaniji in bo neposredno poročala izvršni direktorici Michelle Zhou.
Hyundai09.10.2023
Umetniški avtomobili v podporo Busanu
Hyundai je organiziral kampanjo v podporo kandidaturi Busana za gostitelja svetovne razstave Expo 2030 in v Parizu v Franciji, v okviru katere je predstavil serijo edinstvenih umetniških avtomobilov.
Raziskava06.10.2023
Avtomobilski žarometi so nevarno svetli in slepijo voznike
Britanski vozniki opozarjajo, da so avtomobilski žarometi presvetli in slepijo nasproti vozeče voznike.
Poslikava04.10.2023
Scooby Doojev kombi v sodobni električni obliki
Volkswagnov ID. Buzz je že hitro po svojem prihodu navdihnil različne poslikave, saj s svojo obliko ponuja idealno osnovo, ki se s pomočjo folije lahko spremeni v unikatno vozilo. Še posebej simpatična predelava prihaja iz Indonezije.
Sodelovanje27.09.2023
Čevlji z navdihom legendarnih terenskih vozil
Jeep je v sodelovanju z blagovno znamko pohodniške obutve Merrell ustvaril omejeno izdajo pohodniških čevljev, zgrajenih na legendarni dediščini obeh ikon.
Alternativa skiroju22.09.2023
Honda vstopa v segment mikromobilnosti
V poplavi novih rešitev mikromobilnosti bo čez dober mesec svoje prevozno sredstvo za mestna središča predstavila tudi Honda.
Tesla Cybertruck20.09.2023
Premaz proti praskam?
Elon Musk je razkril, da bo eden izmed Teslinih dolgo pričakovanih modelov vključeval tudi funkcijo, ki bo razveselila mnoge stereotipne voznice in njihove živčne može.
Jubilej17.09.2023
Najbolj Bondovski avto praznuje 60. rojstni dan
Aston Martin DB5, filmoljubom poznan predvsem po vragolijah, ki jih je uganjal z Jamesom Bondom za volanom, bo ta mesec dopolnil 60 let. Leta se mu ne poznajo, še vedno je lepotec, za katerim se obračajo mnogi.
Lamborghini16.09.2023
Žena najela avto, mož pa ga je razbil
Kljub še vedno močno prisotnemu prepričanju, da so zmogljivi avtomobili domena moških in da jih ni varno dati v roke ženskam, se je v Nemčiji zgodilo ravno nasprotno.
Predog evropske poslanke14.09.2023
Posebno dovoljenje za vožnjo terencev
Vožnja terenca se nekoliko razlikuje od vožnje kombilimuzine, karavana in nekaterih drugih segmentov, zato je ena izmed evopskih poslank predlagala uvedbo novih vozniških dovljenj, ki bi jih morali pridobiti vozniki terencev.
Raziskava08.09.2023
Električni avto preveč ženstven za pravega moškega?
Če smo mislili, da so časi, ko so se avtomobili delili na ženske in moške modele, minili, smo se motili. Mestni malčki morda res ne veljajo več za dekliške avtomobilčke in terenci že zdavnaj niso več samo domena moških, obstaja pa segment vozil, ki ga del moških vidi kot premalo možatega.
WWCOTY07.09.2023
Egipt je 50. država v žiriji
Egipčanska novinarka Shahinaz Hussein je najnovejša članica žirije Women's World Car of the Year, ki jo zdaj sestavlja 73 žirantk iz 50 držav. WWCOTY je edina mednarodna žirija na svetu, ki jo sestavljajo izključno ženske, vse pa so strokovnjakinje s področja avtomobilske industrije.
Velika Britanija04.09.2023
Mavrični Bentley proti diskriminaciji
Bentley je pred nedavnim podprl dogodek Manchester Pride z edinstveno poslikanim Bentleyjem Continental GTC.
Predelava02.09.2023
Rolls-Royce Sophie Loren odslej na elektriko
Najnovejši projekt ekipe avtomobilskih inženirjev britanskega podjetja Lunaz je predelava avtomobilske klasike, ki je nekoč prevažala hollywoodsko divo, v popolnoma električno mojstrovino.
WWCOTY01.09.2023
Nova italijanska članica žirije
Žiriji WWCOTY se je pridružila italijanska novinarka Monica Secondino, ustanoviteljica portala Donne in Auto in avtorica člankov za Il Fatto Quotidiano, Auto in Motor 1 Italia. Žirija tako zdaj šteje 72 članic iz 49 držav na petih celinah.
Renault30.08.2023
Katarina Čas za volanom novega Australa
Katarina Čas, slovenska igralka, ki se je uveljavila tudi na mednarodnih filmskih platnih in malih zaslonih, bo eno leto dogodivščine delila z novim avtomobilom. Njen štirikolesni sopotnik je postal Renaul Austral.
Zelene rešitve27.08.2023
Jagode in paradižnik iz Toyotine tovarne
Toyota prideluje jagode in paradižnik, ki jih nato brezplačno streže v svojih okrepčevalnicah.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto