Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
#
Testi
Ford Focus ST-Line 1.0 Ecoboost Hybrid09.05.2023
Najboljše za konec
Ford Focus si je v četrt stoletja svojega obstoja nabral številne zveste kupce, a se bo kljub temu ob koncu trenutne generacije poslovil. Pričujoča športna različica je tako njegov labodji spev.
Hyundai Kona N08.05.2023
Družinski dirkalnik
Hyundai Kona je model, ki ima na trgu eno najbolj celovitih ponudb. Ponuja pester nabor pogonskih različic, piko na i pa je dobila predlani s svojo izrazito športno različico N. A za razliko od običajnih športnikov je še vedno ostala tudi pohleven družinski avto, odvisno od načina, kako jo vozimo.
Hyundai Ioniq 508.05.2023
Minecraft stanovanje na kolesih
Ko človek prvič zagleda Hyundaiev Ioniq 5, je takoj jasno, da imamo opravka z družinskim posebnežem. Seveda v dobrem pomenu besede.
Citroen C5 X PureTech 180 Shine07.05.2023
Drzna zunanjost in mehkoba notranjosti
Citroen se je skozi zgodovino dodobra uveljavil kot proizvajalec, ki se ne boji drznosti dizajna in se ponaša s tehnološko inovativnostjo. C5 X z enim zamahom sledi dediščini znamke in sodobnim trendom.
BMW M340d xDrive Touring06.05.2023
Ekstravaganca, športnost in praktičnost
Lahko BMW utemelji filozofijo športnega dizelskega karavana?
Mazda CX-60 PHEV AWD Homura05.05.2023
Spogledovanje s prestižem
Mazda je ena tistih znamk, ki jim vedno znova uspe sestaviti paket funkcij, zmogljivosti in videza, ki se močno spogleduje s prestižnim segmentom, ob tem pa obdrži sprejemljivo ceno. S svojim največjim in najnovejšim modelom so to potrdili.
Toyota Aygo X 1.0 VVT-i Limited01.05.2023
Tudi malček je lahko križanec
Mestni malčki so segment, ki kljub vse večjim težavam urbane mobilnosti počasi izumira, z elektrifikacijo pa se zdi njihov konec še bolj neizbežen. Toyota temu trendu kljubuje s svojim miniaturnim skoraj križancem, modelom Aygo X.
Nissan X-Trail e-Power e-4orce29.04.2023
Revolucionarni bencinski električar za pustolovske družine
Nissan X-Trail je v svojih več kot dveh desetletjih obstoja prepričal že več kot 6 milijonov kupcev, kar je občudovanja vredna številka, sploh če upoštevamo dejstvo, da je svojo ofenzivo trga začel v obdobju, ko mu SUV-ji še niso dominirali. V trenutni četrti generaciji je doživel revolucionarno prenovo.
Kia EV6 GT-Line27.04.2023
Presenečenje z dolgočasnim imenom
Kia EV6 s svojim imenom ne vzbuja pretirano spodbudnih asociacij, zato sem bila toliko bolj šokirana, ko sem sedla za volan.
Kitten v Italiji, prvič16.02.2023
Jeep Avenger in dekleta
V družbi članic žirije Svetovni avto leta po izboru žensk sem v Lombardiji kot ena prvih Slovenk vozila avto, ki piše novo poglavje Jeepove zgodovine.
Opel Grandland 1.2 Turbo AT8 Ultimate12.02.2023
Suveren poleti in pozimi
Opel Grandland je pred kratkim doživel medgeneracijsko prenovo, ki pa je tolikšna, da deluje kot povsem nov avto. Sicer pa je to največji Oplov terenec, ki je nadomestil Zafiro.
Dacia Jogger 1.0 TCe Extreme11.02.2023
Romunsko - francosko presenečenje
Dacia vedno preseneti, pa naj pričakujemo od nje karkoli. In presenečenje je vedno pozitivno.
Opel Mokka-e11.02.2023
Udobna in privlačna električna Kava
Oplova Mokka mi je bila simpatična na prvi pogled iz dveh razlogov: ker si ime deli z mojo priljubljeno pijačo, pa ker je udoben križanec privlačnega videza.
Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid 130 Speciale16.01.2023
Z italijansko lepotico do Mitnice
Z Alfo Romeo Tonale sva pokukali v mentaliteto Alfistov in v zgodovino in sedanjost majhnega koroškega kraja ob avstrijski meji.
Renault Megane e-tech09.01.2023
Hej, Megane!
Francoska ikona, ki že 27. leto pridobiva naklonjenost voznikov, je dobila električno različico, ki jo spremlja tudi tehnološka dovršenost. In virtualni pomočnik.
Mazda CX-30 GT Plus e-Skyactiv-X30.12.2022
Z japonskim križancem po božično drevesce
Po dveh desetletjih praznovanja s plastično smrečico sem se letos prvič v svojem odraslem življenju odločila za naravno in z Mazdo CX-30 raziskala, kolikšen podvig je nakup, transport in postavitev pravega drevesca.
Opel Corsa-e Elegance15.12.2022
Nov začetek pri štiridesetih
Opel Corsa je pred nedavnim praznovala 40. rojstni dan. In tako kot ženske pri štiridesetih, je tudi Corsa lepša in boljša kot kadarkoli prej.
BMW i4 eDrive40 Gran Coupe M Sport11.12.2022
Mozaik popolnosti
BMW je desetletje po pionirskem i3 svojo električno pot zapeljal v dve smeri. Na eni strani ponuja modele, ki so razviti izključno za električni pogon, na drugi strani pa trend elektrifikacije zahteva tudi modele, ki so električne različice uveljavljenih modelov s tradicionalnim pogonom. Eden takšnih je i4.
Mazda3 e skyactiv g sedan11.12.2022
Avto, na katerem se ti ustavi pogled
Mazda3 je v svojih dveh desetletjih obstoja sledila svoji razvojni liniji in pri tem poslušala uporabnike. Rezultat je avto, ki nima ene same izstopajoče kvalitete, pač pa je kombinacija atributov, ki se sestavijo v popolno celoto.
Opel Astra Ultimate 1.210.12.2022
Zvezda v novi preobleki
Opel Astra ostaja eden najbolj priljubljenih modelov nemške znamke in je dočakala že svojo šesto generacijo, ki je obenem prva pod okriljem koncerna Stellantis. S tem je Astra koncernska sestrična Peugeotove tristoosmice, vendar le tehnično.
Ford Kuga 2.5 duratec hybrid FHEV FWD ST-line X10.12.2022
Glasbeno potovanje s Kugo na Bradavičarko
Harry Potter je ikona mlajših generacij. Sama sem bila ravno ob koncu najstniških let, ko je izšla prva knjiga v slovenščini in sem bila za takratno vsesplošno navdušenje nekoliko preveč odrasla. Ali pa premalo. Harryja sem podrobneje spoznala šele precej let kasneje, ko so se nad njim navdušili moji otroci.
Ford Puma ST-Line X Gold Edition07.12.2022
Muce zlate, muce črne
Fordova Puma je eden tistih avtov, ki se ti zlahka in hitro prikupijo. V razmeroma majhnem paketku je združena kopica uporabnih in koristnih funkcij in če Pumi nadenemo še izstopajočo shemo zunanjosti, smo našli zmagovalni recept.
BMW iX xDrive4006.12.2022
Nova filozofija vožnje
BMW iX ni zgolj prevozno sredstvo. Je način življenja.
Dacia Spring 25.11.2022
Dobrodošli v prihodnosti!
Z Dacio Spring, najcenejšim električnim avtomobilom pri nas, sem se podala na izlet v eno izmed alternativnih prihodnosti.
© Copyright 2017-2022 NjenAvto