Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
#
Varno na cesti
Varnost27.08.2022
Nizozemski prijem za varnost kolesarjev
Kolesarji so ena najranljivejših skupin v prometu in se lahko hudo poškodujejo v najrazličnejših dogodkih. Nizozemci so se domislili načina, kako enega izmed njih preprečiti, poteza pa je zato poimenovana po njih.
Bodoče mamice23.05.2022
Varnostni pas in nosečnost
Varnostni pas je obvezen za vse voznike in potnike v avtomobilih v vseh življenjskih obdobjih. Bodoče mamice pri tem niso izjema, pomembno pa je, da si varnostni pas pravilno namestijo.
Previdno05.04.2022
Kaznivo petje za volanom
Med vožnjo se lahko hitro zalotimo, da popevamo ob svoji priljubljeni melodiji in čeprav psihološka dognanja navajajo, da to zmanjšuje stres in dobro vpliva na počutje, pa nas lahko privede v težave. V nekaterih državah nas lahko doleti tudi globa.
Promet15.03.2022
Motor naj ne bo sredstvo za sproščanje adrenalina
S pomladjo in vse toplejšim vremenom se začenja tudi motoristična sezona. Čeprav so temperature še krepko prenizke za tovrstno zabavo, pa je ravno pravi čas za nekaj nasvetov za varno vožnjo z enoslednimi vozili.
Nazaj v šolo31.08.2021
Začetek šolskega leta naj bo varen
Prvi šolski dan prinaša marsikaj stresnega. Niti ne toliko za otroke, kot za starše. Poleg učenja, nalog in socializacije nas skrbijo tudi minute pred poukom. Torej čas, ki ga namenimo potovanju do vrtca, šole ali službe. Da bi bilo čim manj naporno je spodaj opisanih nekaj preprostih nasvetov, ki vam bodo olajšali prve dni.
Nasvet učiteljice vožnje10.08.2021
Vožnja z električnim skirojem naj bo varna in odgovorna
Električni skiro je zabavno in priročno prevozno sredstvo, a le, če ga uporabljamo varno.
  • 1
  • © Copyright 2017-2023 Njen Avto