Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Uredništvo
Njen avto
Uredništvo
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
30.05.2021 15:26

Njen Avto je prvi slovenski avtomobilistični portal, ki ga ustvarjamo ženske za (pretežno) ženske. Nežnejšemu spolu želimo približati čudoviti svet avtomobilov in motošporta, fantom pa pokazati, da se v avtomobilizmu skriva več kot to, kar najdemo pod pokrovom motorja in ob preizkušanju meja zmogljivosti na cesti.

Kdo smo?

 

Urša Prosenjak, odgovorna urednica in novinarka

Kot mednarodno uveljavljena novinarka z dolgoletnimi izkušnjami in ljubiteljica ter poznavalka Formule 1 je Urša gonilna sila Njenega Avta, od leta 2021 pa je tudi članica mednarodne žirije Women's World Car of the Year (WWCOTY), kjer je edina slovenska predstavnica.

 

 Maša Popović, novinarka in strokovna sodelavka

Strokovna sodelavka Maša je spretna voznica in poznavalka tako štirikolesnih kot dvokolesnih jeklenih konjičkov in nepogrešljiva članica ekipe pri testiranju vozil - tako njihovih voznih lastnosti kot tudi njihovega tehničnega vidika. Kljub ljubezni do hitrosti pa je odločna zagovornica in promotorka varne vožnje.

 

Maja Horvat, novinarka in fotografinja

Zaradi fotografskega znanja je Maja zaslužna za fotografije in videoposnetke, ki spremljajo naše vsebine. Kot izkušena lifestyle novinarka skrbi za to področje tudi v uredništvu Njenega Avta.

© Copyright 2017-2022 NjenAvto